Op maandag 2 oktober is de losse kaartverkoop voor de Twentse Derby om 10.00 uur van start gegaan. De wedstrijd Heracles Almelo – FC Twente wordt gespeeld op zondag 22 oktober om 14.30 uur. Voor de Twentse Derby geldt een clubkaartverplichting. Ook de resterende thuiswedstrijden van de eerste seizoenshelft en FC Volendam-thuis en Ajax-thuis in de maand januari zijn in de verkoop. Op deze pagina vind je alle kaartverkoopinformatie die geldt voor de volgende wedstrijden:

Heracles Almelo – FC Twente (zondag 22 oktober, 14.30 uur)
Heracles Almelo – PSV (zaterdag 4 november, 16.30 uur)
Heracles Almelo – Sparta Rotterdam (zaterdag 2 december, 21.00 uur)
Heracles Almelo – Feyenoord (zondag 17 december, 14.30 uur)
Heracles Almelo – FC Volendam (zaterdag 20 januari, 18.45 uur)
Heracles Almelo – Ajax (zaterdag 27 januari, 21.00 uur)


Heracles Almelo – FC Twente

22 oktober 2023 – zondag 14:30
Erve Asito, Almelo
HER
VS
Eredivisie
FCT

Heracles Almelo – FC Twente
De wedstrijd Heracles Almelo – FC Twente wordt op zondag 22 oktober gespeeld. Om 14.30 uur is de aftrap op Erve Asito. Voor deze wedstrijd geldt een clubkaartverplichting. Seizoenkaarthouders, Fankaarthouders, Team Zwart Wit-leden en Herakids konden voor deze wedstrijd 1 kaart per persoon (extra) kopen.

Kaartverkoopperiodes:
• Maandag 21 augustus 2023, 10.00 uur: Derbydeal: passe-partout #HERPEC & #HERTWE
• Maandag 2 oktober 2023, 10.00 uur: Losse kaartverkoop Heracles Almelo – FC Twente

Passe partout: Derbydeal
Speciaal voor de Heraclieden die van plan waren om zowel naar PEC Zwolle-thuis als FC Twente-thuis te gaan óf iemand mee te nemen is de mogelijkheid bedacht om een passe-partout aan te schaffen voor de twee Overijsselse derby’s. De verkoop hiervan liep van maandag 21 augustus tot en met zondag 1 oktober.


Heracles Almelo – PSV

04 november 2023 – zaterdag 16:30
Erve Asito, Almelo
HER
VS
Eredivisie
PSV1

Heracles Almelo – PSV
De wedstrijd Heracles Almelo – PSV wordt op zaterdag 4 november gespeeld. Om 16.30 uur is de aftrap op Erve Asito. Voor deze wedstrijd geldt een clubkaartverplichting. Seizoenkaarthouders, Fankaarthouders, Team Zwart Wit-leden en Herakids kunnen voor deze wedstrijd 4 kaarten per persoon (extra) kopen. Bestel deze online via ticketing.heracles.nl óf kom langs in de FanServiceShop.


Heracles Almelo – Sparta Rotterdam

02 december 2023 – zaterdag 21:00
Erve Asito, Almelo
HER
VS
Eredivisie
SPA

Heracles Almelo – Sparta Rotterdam
De wedstrijd Heracles Almelo – Sparta Rotterdam wordt op zaterdag 2 december gespeeld. Om 21.00 uur is de aftrap op Erve Asito. Voor deze wedstrijd geldt geen clubkaartverplichting. Bestel jouw kaart(en) online via ticketing.heracles.nl óf kom langs in de FanServiceShop.


Heracles Almelo – Feyenoord

17 december 2023 – zondag 14:30
Erve Asito, Almelo
HER
VS
Eredivisie
FEY

Heracles Almelo – Feyenoord
De wedstrijd Heracles Almelo – Feyenoord wordt op zondag 17 december gespeeld. Om 14.30 uur is de aftrap op Erve Asito. Voor deze wedstrijd geldt een clubkaartverplichting. Seizoenkaarthouders, Fankaarthouders, Team Zwart Wit-leden en Herakids kunnen voor deze wedstrijd 1 kaart per persoon (extra) kopen. Bestel deze online via ticketing.heracles.nl óf kom langs in de FanServiceShop.

Voorwaarden Seizoenkaarthouders
• Iedere seizoenkaarthouder mag maximaal 1 losse kaart per wedstrijd bijkopen
• De seizoenkaarthouder en de persoon/personen voor wie de kaart is aangeschaft, moeten gelijktijdig en via dezelfde ingang het stadion betreden. Ter controle staat de naam en het relatienummer van de seizoenkaarthouder op de kaart van de introducés geprint. De tickets & seizoenkaarten worden bij controle met elkaar vergeleken.
• In verband met de legitimatiecontrole moet iedere supporter een identiteitsbewijs bij zich hebben.

Als seizoenkaarthouder verhinderd voor dit duel?
• Laat uiterlijk woensdag 13 december 2023 voor 12.00 uur per mail via ticketing@heracles.nl weten aan wie je jouw seizoenkaart bij dit duel wil overdragen. Vermeld daarbij de volgende persoonsgegevens: voornaam, achternaam, adres, postcode, woonplaats, geboortedatum, e-mailadres en telefoonnummer. Na bevestiging mag je jouw seizoenkaart uitlenen voor dit duel.
• Let op: de persoon die vervolgens op jouw seizoenkaart het stadion betreedt moet de bevestiging, een kopie van jouw legitimatiebewijs en zijn/haar eigen legitimatiebewijs kunnen tonen aan de stewards.
• Let op: De persoon die de wedstrijd gaat bezoeken dient in het bezit te zijn van een Fankaart.

Indien bovenstaande regels niet gehanteerd worden kan houders van de kaart toegang tot het stadion worden geweigerd, zonder restitutie.

Voorwaarden Fankaarthouders, Team Zwart Wit-leden & Herakids
• Fankaarthouders mogen maximaal 1 losse kaart er wedstrijd aanschaffen die persoonsgebonden is.
• In verband met legitimatiecontrole moet iedere supporter een identiteitsbewijs bij zich hebben.


Heracles Almelo – FC Volendam

20 januari 2024 – zaterdag 18:45
Erve Asito, Almelo
HER
VS
Eredivisie
VOL

Heracles Almelo – FC Volendam
De wedstrijd Heracles Almelo – FC Volendam wordt op zaterdag 20 januari gespeeld. Om 18.45 uur is de aftrap op Erve Asito. Voor deze wedstrijd geldt geen clubkaartverplichting. Bestel jouw kaart(en) online via ticketing.heracles.nl óf kom langs in de FanServiceShop.


Heracles Almelo – Ajax

27 januari 2024 – zaterdag 21:00
Erve Asito, Almelo
HER
VS
Eredivisie
AJA

Heracles Almelo – Ajax
De wedstrijd Heracles Almelo – Feyenoord wordt op zaterdag 27 januari gespeeld. Om 21.00 uur is de aftrap op Erve Asito. Voor deze wedstrijd geldt een clubkaartverplichting. Seizoenkaarthouders, Fankaarthouders, Team Zwart Wit-leden en Herakids kunnen voor deze wedstrijd 1 kaart per persoon (extra) kopen. Bestel deze online via ticketing.heracles.nl óf kom langs in de FanServiceShop.

Voorwaarden Seizoenkaarthouders
• Iedere seizoenkaarthouder mag maximaal 1 losse kaart per wedstrijd bijkopen
• De seizoenkaarthouder en de persoon/personen voor wie de kaart is aangeschaft, moeten gelijktijdig en via dezelfde ingang het stadion betreden. Ter controle staat de naam en het relatienummer van de seizoenkaarthouder op de kaart van de introducés geprint. De tickets & seizoenkaarten worden bij controle met elkaar vergeleken.
• In verband met de legitimatiecontrole moet iedere supporter een identiteitsbewijs bij zich hebben.

Als seizoenkaarthouder verhinderd voor dit duel?
• Laat uiterlijk woensdag 24 januari 2024 voor 12.00 uur per mail via ticketing@heracles.nl weten aan wie je jouw seizoenkaart bij dit duel wil overdragen. Vermeld daarbij de volgende persoonsgegevens: voornaam, achternaam, adres, postcode, woonplaats, geboortedatum, e-mailadres en telefoonnummer. Na bevestiging mag je jouw seizoenkaart uitlenen voor dit duel.
• Let op: de persoon die vervolgens op jouw seizoenkaart het stadion betreedt moet de bevestiging, een kopie van jouw legitimatiebewijs en zijn/haar eigen legitimatiebewijs kunnen tonen aan de stewards.
• Let op: De persoon die de wedstrijd gaat bezoeken dient in het bezit te zijn van een Fankaart.

Indien bovenstaande regels niet gehanteerd worden kan houders van de kaart toegang tot het stadion worden geweigerd, zonder restitutie.

Voorwaarden Fankaarthouders, Team Zwart Wit-leden & Herakids
• Fankaarthouders mogen maximaal 1 losse kaart er wedstrijd aanschaffen die persoonsgebonden is.
• In verband met legitimatiecontrole moet iedere supporter een identiteitsbewijs bij zich hebben.


Hulp nodig?

Lukt het jou niet om online te bestellen of heb je hulp nodig bij het bestellen van jouw tickets? Stuur dan een mail naar ticketing@heracles.nl of kom langs in de FanServiceShop.

Openingstijden FanServiceShop

• Maandag: 10.00 – 17.00 uur
 Dinsdag: gesloten
 Woensdag: 10.00 – 17.00 uur
 Donderdag: 10.00 – 20.00 uur
 Vrijdag: 10.00 – 17.00 uur
 Zaterdag: 10.00 – 17.00 uur
 Zondag: gesloten