Wat doet de Heracles Foundation?

Heracles Foundation
“Waar grenzen niet bestaan”

Voetbal en de maatschappij zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden en de Heracles Foundation draagt dit uit. We zijn er voor iedereen. Wij doen dingen op onze manier. Zonder gekke fratsen. Wij durven te kiezen voor onszelf en onze omgeving. Wij durven te kiezen voor wat goed is voor de Heracles Foundation. Ook als dat even niet gewoon is. Wij zijn de club zonder vooroordelen. Gewoon doen, maar buitengewoon zijn. Dat is typerend voor de Heracles Foundation. Jaarlijks organiseren we twintig projecten en bereiken we ruim 33.000 mensen.

Kansengelijkheid

In Nederland bestaat grote sociale, culturele en economische ongelijkheid tussen verschillende mensen en groepen. De Heracles Foundation streeft naar gelijke kansen voor iedereen in en rondom Almelo. Heracles Almelo is er voor iedereen. Klik hier voor meer informatie over de projecten.

Sociale verbondenheid

De Heracles Foundation is een thuis voor iedereen. Met de kracht van Heracles Almelo, haar spelers en haar stadion streeft de Foundation naar het geven van een warme en veilige omgeving waarin iedereen samenkomt. Klik hier voor meer informatie over de projecten.

Laaggeletterdheid

In Nederland kennen wij in de huidige maatschappij een achterstand over de kennis van de Nederlandse taal. De Heracles Foundation zet zich in voor jongeren in en rondom Almelo met als doel om de kennis over de Nederlandse taal te vergroten. Samen bouwen we aan een betere toekomst. Klik hier voor meer informatie over de projecten.

Vitaliteit

De Heracles Foundation is onderdeel van een topsport organisatie waar vitaliteit hoog in het vaandel staat. Wij ondersteunen mensen zowel fysiek, mentaal als emotioneel. Wij streven ernaar om iedereen in en rondom Almelo aan te sporen tot een gezond lichaam met een gezonde geest. Vitaliteit is van groot belang en iedereen heeft hier recht op. Klik hier voor meer informatie over de projecten.

Recent nieuws vanuit ‘Heracles Foundation’