Partners

De maatschappelijke projecten en activiteiten die de Heracles Foundation aanbiedt zijn ondergebracht in een aparte stichting. Deze keuze is gemaakt om de financiën volledig gescheiden te houden van de voetbalclub Heracles Almelo. Om deze helderheid te creëren is de Heracles Foundation ook ANBI gecertificeerd. De ANBI status vereist de Heracles Foundation transparantie, eerlijkheid en openheid over het werven van financiën en de samenwerking met de lokale overheid, fondsen en het bedrijfsleven.

ANBI-status

De Heracles Foundation is per 01 augustus 2022 door de Belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit betekent dat de Heracles Foundation geen successierecht of schenkingsrecht behoeft te betalen over erfenissen en schenkingen die de Foundation ontvangt in het kader van het algemeen belang. De donateur kan de giften belastingvrij doen, omdat de Heracles Foundation de ANBI-status bezit. Dit betekent dat de donatie- binnen de daarvoor geldende regels – aftrekbaar is van de inkomsten- of vennootschapsbelasting. Bekijk de website van de belastingdienst voor meer informatie.

Het RSIN-nummer van de Heracles Foundation is 822102791

Heracles Foundation

Wilt u ook in de toekomst bijdragen aan de maatschappelijke activiteiten van Heracles Almelo?
Wilt u met uw bedrijf de maatschappelijke impact in Almelo en omgeving vergroten? Ziet u mogelijkheden om met uw bedrijf samen te werken met de Heracles Foundation? Twijfel niet en neem contact op met ons en we gaan gezamenlijk bekijken hoe we het beste kunnen samenwerken.

Geïnteresseerd in een maatschappelijk samenwerking? Neem vrijblijvend contact op met ons via Foundation@heracles.nl

Partners van de Heracles Foundation