03 maart 2024 – zondag 20:00
Erve Asito, Almelo
HER
VS
Eredivisie
ALM
vrienden Actie: vriendenpakket familie Actie: familiepakket
Meer informatie

Heracles Almelo – Almere City FC

De wedstrijd Heracles Almelo – Almere City FC wordt op zondag 3 maart gespeeld. Om 20.00 uur is de aftrap op Erve Asito. Voor deze wedstrijd geldt geen clubkaartverplichting. Bestel jouw kaart(en) online via ticketing.heracles.nl óf kom langs in de FanServiceShop.

Tientjesactie voor clubkaarthouders
Het (extra) kopen van tickets voor onze Seizoenkaarthouders, Fankaarthouders, Team Zwart Wit-leden en Herakids(+) is voor de wedstrijd Heracles Almelo – Almere City FC extra voordelig. Clubkaarthouders kunnen namelijk tot maximaal 2 (extra) kaarten voor €10,- per stuk aanschaffen via de onderstaande link. Overige tickets kunnen via de reguliere ticketingpagina aangeschaft worden.

10 maart 2024 – zondag 20:00
Stadion Feijenoord – De Kuip, Rotterdam
FEY
VS
Eredivisie
HER
Shape Created with Sketch. Buscombi Vrij vervoer Group 10 Created with Sketch. Seizoenkaart, Fankaart
Meer informatie

Feyenoord – Heracles Almelo

Zondag 10 maart staat een uitwedstrijd in Rotterdam op het programma. Om 20.00 uur zal in Rotterdam de aftrap plaatsvinden van Feyenoord – Heracles Almelo. Voor het uitvak in Stadion Feijenoord – De Kuip kunnen maximaal 750 kaarten worden verkocht.

Verkoopschema:
• Dinsdag 27 februari 2024, vanaf 10.00 uur: Uit+ 2023-2024
• Vrijdag 1 maart 2024, vanaf 10.00 uur: Seizoen- & Fankaarthouders

Voorrangsgroep: Uit+ 2023-2024
Ook in het seizoen 2023-2024 wordt gewerkt met een voorrangsgroep bij uitwedstrijden, genaamd Uit+ 2023-2024. Supporters die in het afgelopen seizoen 2022-2023 zeven uitwedstrijden of meer hebben bezocht komen in de voorrangsgroep voor de rest van het seizoen.

Feyenoord – Heracles Almelo is onderdeel van Samen Thuis, Samen Uit en deelnemers van Samen Thuis, Samen Uit kunnen zodoende al naar deze uitwedstrijd. Wanneer een uitwedstrijd geen onderdeel is van Samen Thuis, Samen Uit maken deze deelnemers wel onderdeel uit van de voorrangsgroep Uit+ 2023-2024.

Let op:
• In het uitvak van Stadion Feijenoord kan alleen met PIN betaald worden

Buscombi-kaarten Feyenoord-uit
• De buscombi-kaarten kosten €20,- per stuk
• Alle buscombi-kaarten dienen per individu op naam geregistreerd te zijn
• De buscombi-kaarten zijn online verkrijgbaar via ticketing.heracles.nl of aan te schaffen in de FanServiceShop van Erve Asito

Vertrektijden bussen (onder voorbehoud):
De bussen vertrekken vanaf het uitvak van Erve Asito richting Rotterdam. De toegang verloopt via ingang 1 naast de FanServiceShop. De bussen vertrekken onder voorbehoud om 16.30 vanuit het uitvak. Je dient daarom uiterlijk 16.15 aanwezig te zijn.

Bussponsor: Akomar Shipping
Ook dit seizoen zijn weer bussponsoren bereid gevonden om de busreis goedkoper aan te kunnen bieden. De bussponsor voor Feyenoord – Heracles Almelo is Akomar Shipping.

Team Zwart Wit on tour
Ben jij lid van Team Zwart Wit? Dan hebben we leuk nieuws voor je. Jij kan dan namelijk tegen een gereduceerd tarief van €10,- per wedstrijd met de bus mee naar de uitwedstrijd tegen Feyenoord. Ben jij nog geen lid? Meld je dan nu aan voor het actietarief van € 10,- en ontvang ook een exclusieve Team Zwart Wit-sjaal t.w.v. €14,95.

Ben jij geïnteresseerd en wil je naar (één van) deze uitwedstrijden? Als lid van Team Zwart Wit krijg je bij deze wedstrijden voorrang op de verkoop van deze wedstrijden. Let op: Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij en support samen met jouw leeftijdsgenoten Heracles Almelo bij deze uitwedstrijden!

Vrij vervoer-kaarten Feyenoord-uit
• De vrij vervoer-kaarten kosten €15,- per stuk
• Alle vrij vervoer-kaarten dienen per individu op naam geregistreerd te zijn
• De vrij vervoer-kaarten zijn online verkrijgbaar via ticketing.heracles.nl of aan te schaffen in de FanServiceShop van Erve Asito

• Parkeren kan in Rotterdam in de omliggende wijk(en) van het stadion en vervolgens kan je lopend het uitvak betreden
• De toegang tot het uitvak verloopt (ongeacht of je met de auto of het OV komt) via het NS-terrein bij Stadion Feijenoord – De Kuip.
• Omwisselen van de vrij vervoer-kaarten kan vanaf 19.20 uur bij het uitvak. Toegang is niet eerder mogelijk dan dat tijdstip.

De volgende voorwaarden zijn bij dit duel van toepassing
• Je moet tijdig een uitkaartregistratie hebben. Deze kan je online aanvragen of updaten via heracles.nl/uitkaartregistratie.
• Voor uitkaarten dien je in het bezit te zijn van een seizoenkaart of Fankaart voor het restant van dit seizoen
• Je moet een geldig identiteitsbewijs kunnen laten zien
• Kaarten zijn persoonsgebonden
• Maximaal 1 kaart per persoon

15 maart 2024 – vrijdag 20:00
Erve Asito, Almelo
HER
VS
Eredivisie
GAE
Group 10 Created with Sketch. Seizoenkaart, Fankaart
Meer informatie

Heracles Almelo – Go Ahead Eagles

De wedstrijd Heracles Almelo – Go Ahead Eagles wordt op vrijdag 15 maart gespeeld. Om 20.00 uur is de aftrap op Erve Asito. Voor deze wedstrijd geldt een clubkaartverplichting. Seizoenkaarthouders, Fankaarthouders, Team Zwart Wit-leden en Herakids kunnen voor deze wedstrijd 2 kaarten per persoon (extra) kopen. Bestel deze online via ticketing.heracles.nl óf kom langs in de FanServiceShop.

Kortingsactie voor driejaars seizoenkaarthouders
Alle driejaars seizoenkaarthouders ontvangen een kortingscode van 50% voor maximaal twee extra kaarten voor Heracles Almelo – Go Ahead Eagles. Deze kortingscode inclusief geldende voorwaarden worden per e-mail in de komende periode verstrekt.

Voorwaarden Seizoenkaarthouders, Fankaarthouders, Team Zwart Wit-leden & Herakids (+)
• Clubkaarthouders mogen maximaal 2 losse kaarten per wedstrijd aanschaffen die persoonsgebonden zijn.

31 maart 2024 – zondag 14:30
De Grolsch Veste, Enschede
FCT
VS
Eredivisie
HER
Group 10 Created with Sketch. Seizoenkaart, Fankaart
Meer informatie

FC Twente – Heracles Almelo

De verkoop voor het uitvak van FC Twente – Heracles Almelo start op dinsdag 19 maart 2024 om 10.00 uur online via ticketing.heracles.nl en in de FanServiceShop. Meer informatie over de verkoop van kaarten en de vervoersopties volgt.

03 april 2024 – woensdag 18:45
Erve Asito, Almelo
HER
VS
Eredivisie
AZ
Meer informatie

Heracles Almelo – AZ

De wedstrijd Heracles Almelo – AZ wordt op woensdag 3 april gespeeld. Om 18.45 uur is de aftrap op Erve Asito. Voor deze wedstrijd geldt geen clubkaartverplichting. Bestel jouw kaart(en) online via ticketing.heracles.nl óf kom langs in de FanServiceShop.

06 april 2024 – zaterdag 16:30
Sparta Stadion ‘Het Kasteel’, Rotterdam
SPA
VS
Eredivisie
HER
Group 10 Created with Sketch. Seizoenkaart, Fankaart
Meer informatie

Sparta Rotterdam – Heracles Almelo

De verkoop voor het uitvak van Sparta Rotterdam – Heracles Almelo start op dinsdag 26 maart 2024 om 10.00 uur online via ticketing.heracles.nl en in de FanServiceShop. Meer informatie over de verkoop van kaarten en de vervoersopties volgt.

14 april 2024 – zondag 12:15
Erve Asito, Almelo
HER
VS
Eredivisie
HEE
rabbit Created with Sketch. Kidsclub actie
Meer informatie

Heracles Almelo – sc Heerenveen

De wedstrijd Heracles Almelo – sc Heerenveen wordt op zondag 14 april gespeeld. Om 12.15 uur is de aftrap op Erve Asito. Voor deze wedstrijd geldt geen clubkaartverplichting. Bestel jouw kaart(en) online via ticketing.heracles.nl óf kom langs in de FanServiceShop.

Actie: Herakids wedstrijd
Wist jij dat er voor alle Herakids een actie geldt op de wedstrijd Heracles Almelo – sc Heerenveen? Herakids kunnen (extra) kaarten aanvragen voor de volgende tarieven:
Herakids (gratis): maximaal twee (extra) kaarten voor €5,- per stuk
Herakids +: 1 gratis kaart en nog 1 extra voor €5,-

Meer kaarten nodig? Alle overige extra tickets kunnen via de reguliere weg (ticketing.heracles.nl óf in de FanServiceShop) worden gekocht.

28 april 2024 – zondag 12:15
MAC³PARK stadion, Zwolle
ZWO
VS
Eredivisie
HER
Group 10 Created with Sketch. Seizoenkaart, Fankaart
Meer informatie

PEC Zwolle – Heracles Almelo

De verkoop voor het uitvak van PEC Zwolle – Heracles Almelo start op dinsdag 16 april 2024 om 10.00 uur online via ticketing.heracles.nl en in de FanServiceShop. Meer informatie over de verkoop van kaarten en de vervoersopties volgt.

05 mei 2024 – zondag 12:15
Erve Asito, Almelo
HER
VS
Eredivisie
RKC
Meer informatie

Heracles Almelo – RKC Waalwijk

De wedstrijd Heracles Almelo – RKC Waalwijk wordt op zondag 5 mei gespeeld. Om 12.15 uur is de aftrap op Erve Asito. Voor deze wedstrijd geldt geen clubkaartverplichting. Bestel jouw kaart(en) online via ticketing.heracles.nl óf kom langs in de FanServiceShop.

12 mei 2024 – zondag 16:45
Van Donge & De Roo Stadion, Rotterdam
EXC
VS
Eredivisie
HER
Group 10 Created with Sketch. Seizoenkaart, Fankaart
Meer informatie

Excelsior Rotterdam – Heracles Almelo

De verkoop voor het uitvak van Excelsior Rotterdam – Heracles Almelo start op dinsdag 30 april 2024 om 10.00 uur online via ticketing.heracles.nl en in de FanServiceShop. Meer informatie over de verkoop van kaarten en de vervoersopties volgt.

19 mei 2024 – zondag 14:30
Erve Asito, Almelo
HER
VS
Eredivisie
FOR
Meer informatie

Heracles Almelo – Fortuna Sittard

De wedstrijd Heracles Almelo – Fortuna Sittard wordt op zondag 19 mei gespeeld. Om 14.30 uur is de aftrap op Erve Asito. Voor deze wedstrijd geldt geen clubkaartverplichting. Bestel jouw kaart(en) online via ticketing.heracles.nl óf kom langs in de FanServiceShop.