Heracles Almelo gaat de regio in! 

Bij elke thuiswedstrijd benoemt Heracles Almelo een dorp/stad tot Zwart-Witte Streek. Binnen de Zwart-Witte Streek wordt er een regionale amateurvereniging verkozen tot Club van de Week. Zowel de Streek als de Club van de Week genieten van enkele unieke Heracles Almelo-mogelijkheden. Lees er hier snel meer over!

Zwart-Witte Streek per thuiswedstrijd

Binnen de Zwart-Witte Streek neemt onze afdeling Commercie contact op met lokale bedrijven om samen te kijken hoe we voor hen een uitje bij Heracles Almelo kunnen organiseren. Daarnaast krijgen alle inwoners en (sport)verenigingen de mogelijkheid om voor een gereduceerd tarief wedstrijdkaarten aan te schaffen voor de gekoppelde wedstrijd. Waar normaal gesproken een wedstrijdkaart €25 euro kost, is het voor de Zwart-Witte Streek slechts €10 euro!

Club van de Week

Binnen de Zwart-Witte Streek wordt een amateurvereniging uitgekozen als Club van de Week. Als Club van de Week kun je speciaal voor alle leden van de vereniging enkele unieke mogelijkheden aanbieden namens Heracles Almelo:

  • Toewijzen van de wedstrijdorganisatie (vlaggendragers en middencirkeldoek)
  • Wedstrijdkaarten aanschaffen voor een gereduceerd tarief (€10 euro i.p.v. €25 euro)
  • Kick-Back Fee-actie (Bij het verkopen van 50 wedstrijdkaarten of meer, krijgt de vereniging een bedrag van €2,50 per wedstrijdkaart teruggestort. Hiermee kan de vereniging de eigen clubkas vullen.)
  • Zichtbaarheid in het stadion bij de wedstrijd op de LED-boarding en TV-schermen

Alle wedstrijdkaarten zitten bij elkaar in hetzelfde vak. 

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd in het Zwart-Witte Streken project? Wilt u uw eigen dorp/stad of vereniging aanmelden? Of wilt u graag als bedrijf een bezoekje brengen aan de gezelligste BusinessClub van Nederland?

Neem dan snel contact op door te mailen naar Foundation@heracles.nl!

ZWART WITTE STREKEN