Heracles Almelo gaat de regio in! Elke thuiswedstrijd kiest Heracles Almelo een dorp/stad van de week en benoemd die tot Zwart-Witte Streek. Binnen de Zwart Witte Streek wordt er een regionale amateurvereniging als Club van de Week uitgekozen. Zowel de Streek als de Club van de Week geniet van enkele unieke Heracles mogelijkheden. Lees er hier snel meer over.

Zwart-Witte Streek per thuiswedstrijd
Elke thuiswedstrijd kiest Heracles Almelo een dorp/stad rondom Almelo uit en benoemt deze tot Zwart-Witte Streek. De uitverkiezing maakt dat de desbetreffende streek geniet van speciale aandacht van Heracles Almelo gedurende de week(en) voorafgaand aan de wedstrijd. 

Zo neemt o.a. onze kidsclub de Herakids contact op met een basisschool om samen met mascotte Bultje een bezoekje te komen brengen en krijgen alle inwoners & verenigingen de mogelijkheid om voor een gereduceerd tarief wedstrijdkaarten aan te schaffen voor de gekoppelde wedstrijd.

Waar normaal gesproken een wedstrijdkaart €30 euro kost, is het voor de 
Zwart-Witte Streek slechts €10,- ! 

Club van de Week
Binnen de Zwart-Witte Streek wordt een amateurvereniging uitgekozen als Club van de Week. Als Club van de Week kan je speciaal voor alle leden van de vereniging enkele unieke mogelijkheden namens Heracles Almelo aanbieden:

  • Vullen van de wedstrijdorganisatie (Ballenjongens en middencirkeldoek)
  • Wedstrijdkaarten voor een gereduceerd tarief (€10 i.p.v. €30)
  • Kick-Back Fee actie 
    (Bij het verkopen van 50 wedstrijdkaarten of meer, krijgt de vereniging een bedrag van €2,50 per wedstrijdkaart teruggestort. Hiermee kan de vereniging de eigen clubkas vullen.)
  • Zichtbaarheid in het stadion bij de wedstrijd op de led-boarding en TV schermen

Geïnteresseerd?
Bent u geïnteresseerd in het Zwart-Witte Streken project? Wilt u uw eigen dorp/stad of vereniging aanmelden? Of wilt u graag dat mascotte Bultje een bezoekje komt brengen aan uw school?

Neem dan snel contact op door te mailen naar Foundation@heracles.nl

ZWART WITTE STREKEN