11 december 2022 – zondag 14:30
Parkstad Limburg Stadion, Kerkrade
RJC
VS
Keuken Kampioen Divisie
HER
Shape Created with Sketch. Buscombi Group 10 Created with Sketch. Seizoenkaart, Fankaart
Meer informatie

Roda JC – Heracles Almelo

Kaartverkoopperiodes
• Zaterdag 19 november 2022, om 20.30 uur: Seizoen- en Fankaarthouders

Buscombi voor slechts €6,-
Bij wedstrijd Roda JC – Heracles Almelo willen we graag het elftal van John Lammers met zoveel mogelijk Heraclieden ondersteunen. Daarom heeft de club samen met Vivochem besloten de buskosten voor de rekening te nemen en daardoor de buscombi voor slechts €6,- aan te bieden. Het uitvak heeft op dit moment een capaciteit van 950 plaatsen. Laten we die zo veel mogelijk vullen.

Om zoveel mogelijk kaarten te kunnen verkopen, wordt de buscombi vast in de verkoop gedaan. De veiligheidsdriehoek van Kerkrade heeft nog geen besluit genomen of een autocombi is toegestaan. Mocht dit wel mogen, wordt er op dat moment gekeken naar de parkeercapaciteit bij het Parkstad Limburg Stadion hoeveel autokaarten er in de verkoop worden gedaan.

Bussponsor: Vivochem
De buscombi-kaarten worden extra voordelig aangeboden door Vivochem. Vivochem volgt net als Asito, Witzand Bouwmaterialen B.V., terStal, Riwald Recycling, GP Plants & Otto Simon B.V. het initiatief om de busreis extra voordelig aan te bieden voor onze Heraclieden.

Buscombi-kaarten:
• De buscombi-kaarten kosten €6,- per stuk en zijn online verkrijgbaar via ticketing.heracles.nl of aan te schaffen in de FanServiceShop in het stadion.

Vertrektijden bussen
• De bus(sen) zullen om (tijdstip wordt later bekend gemaakt) vertrekken bij het gastenvak van Erve Asito.
• Voor het meereizen met de bus dien je dan om (tijdstip wordt later bekend gemaakt) aanwezig te zijn bij Erve Asito. Toegang verloopt via stadioningang 1 naast de FanServiceShop.

16 december 2022 – vrijdag 20:00
ERVE ASITO, ALMELO
HER
VS
Keuken Kampioen Divisie
DOR
Meer informatie

Heracles Almelo – FC Dordrecht

Voor de wedstrijd Heracles Almelo – FC Dordrecht op vrijdag 16 december, 20.00 uur, gelden geen restricties en is er vrije verkoop.