Eindelijk! Sinds een hele lange tijd mogen we weer al onze seizoenkaarthouders verwelkomen op Erve Asito en daar zijn wij enorm blij mee! Tegen PEC Zwolle beleefden we een voetbalmiddag die we al heel lang hebben gemist. Met jullie op de tribune pakten we drie hele belangrijke punten, maar net als jullie willen we meer. Met een spannend slotstuk van de Eredivisie voor de boeg hopen wij daarom wederom op jullie steun. Samen strijden voor de punten in een kolkend stadion tijdens de laatste vier thuiswedstrijden van het seizoen! We vinden het geweldig jij ons het restant van dit seizoen steunt.

Vijf keer Heracles wordt daarom nu: VIER KEER HERACLES. Bestel nu en steun de ploeg richting de eindstreep!

Door de beheersmaatregelen mogen wij helaas alleen seizoenkaarthouders welkom heten in ons stadion. Losse kaartverkoop per wedstrijd wordt hierdoor niet georganiseerd. Wel is het mogelijk om voor de laatste vier thuiswedstrijden van het seizoen een aangepaste seizoenkaart aan te schaffen. Dat is VIER KEER HERACLES. Met deze vier wedstrijden-kaart ben jij aanwezig bij de laatste vier thuiswedstrijden van het seizoen om samen met onze ploeg te strijden voor de punten.

Let op: VIER KEER HERACLES is uitsluitend te bestellen door supporters die vanaf het seizoen 2015/2016 een seizoenkaart hebben gehad, maar nu niet meer in het bezit zijn van een seizoenkaart.

13 maart 2022 – zondag 14:30
Erve Asito
HER
VS
Eredivisie
VIT
10 april 2022 – zondag 16:45
Erve Asito
HER
VS
Eredivisie
FEY
30 april 2022 – zaterdag 20:00
Erve Asito
HER
VS
Eredivisie
FCT
15 mei 2022 – zondag 14:30
Erve Asito
HER
VS
Eredivisie
SPA

Voorwaarden VIER KEER HERACLES:

VIER KEER HERACLES is uitsluitend te bestellen door supporters die vanaf het seizoen 2015/2016 een seizoenkaart hebben gehad, maar nu niet meer in het bezit zijn van een seizoenkaart.
• De tickets worden per wedstrijd los verstrekt. Bestel je de kaart online, dan ontvang je vier e-tickets via de mail. Bestel je in de FanServiceShop, dan krijg je de vier kaarten fysiek mee.
• Verkrijgbaar in de FanServiceShop of via heracles.nl/seizoenkaart.
• Net als de seizoenkaarten is ook VIER KEER HERACLES full-support.


Prijzen en vakken

De volgende vakken zijn beschikbaar voor VIER KEER HERACLES:

• I, II, J, JJ, K, KK, L en LL

Voor de bovenstaande vakken gelden de volgende prijzen:

• Kinderen (0 t/m 12 jaar): €50,-
• Jeugd (13 t/m 17 jaar): €70,-
• Regulier: €100,-
• 60+: €80,-


Bestellen in de FanServiceShop

Het makkelijkste is om je VIER KEER HERACLES online te bestellen. Lukt dat niet of wil je liever geholpen worden door een van onze medewerkers? Je bent van harte welkom in onze FanServiceShop. Klik hier voor de openingstijden.