Kom langs in de FanServiceShop op Erve Asito of in de Fanshop Stad in de binnenstad van Almelo.

FanServiceShop Erve Asito

FanServiceShop op Erve Asito

Openingstijden

Maandaggesloten
Dinsdag10.00 – 17.00 uur
Woensdag10.00 – 17.00 uur
Donderdag10.00 – 20.00 uur
Vrijdag10.00 – 17.00 uur
Zaterdag10.00 – 17.00 uur
Zondaggesloten
Wedstrijddagentwee uur voor de wedstrijd en een half uur na de wedstrijd

Assortiment

In de FanServiceShop vind je het complete assortiment aan fanartikelen. Ook is het mogelijk je wedstrijdshirt bij aankoop te laten bedrukken. Vaak kan dat direct.

Ook zijn wedstrijdkaarten te koop in de FanServiceShop. De toegangsbewijzen kunnen worden geprint of digitaal worden verstuurd.

Adresgegevens

De FanServiceShop is gevestigd aan de linkerzijde van Erve Asito. Het adres van de FanServiceShop is Van Riemsdijkplein 1. Plan je route.

Parkeren kan op niet-wedstrijddagen op de parkeerplaats van het stadion, direct voor de deur.

Contact

De FanServiceShop is te bereiken via het e-mailadres fanserviceshop@heracles.nl.

Telefonisch is de FanServiceShop op maandag tot en met vrijdag bereikbaar via het centrale telefoonnummer van Heracles Almelo (0546-817070).

Shirts bedrukken

In de FanServiceShop is het ook mogelijk om wedstrijdshirts bij aankoop te laten bedrukken.


Fanshop Stad

Fanshop Stad

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag10.00 – 17.00 uur
Zaterdag en zondaggesloten

Assortiment

In Fanshop Stad maken de meest gewilde fanartikelen onderdeel uit van het assortiment. Het bedrukken van wedstrijdshirts is helaas niet mogelijk.

Adresgegevens

Fanshop Stad is gevestigd op de hoek van de Grotestraat-Zuid en de Schuttenstraat. Het adres is Grotestraat 118. Plan je route.

Parkeergarage Stadserf P3 (betaald parkeren) ligt direct achter Fanshop Stad en is 7 dagen per week 24 uur geopend. Het adres is Hagenborgh 115. Plan je route.

Contact

Fanshop Stad is een samenwerking met Almelo Promotie. Heracles Almelo is te bereiken via e-mailadres fanserviceshop@heracles.nl en telefoonnummer 0546-817070. Klik hier voor de contactgegevens van Almelo Promotie.


Shop online

Fanartikelen van Heracles Almelo zijn ook te koop in de online shop. Op shop.heracles.nl bekijk je het volledige assortiment en kan je direct bestellen.