Heracles Almelo organiseert komende woensdag een inzamelings-drive-thru om sportartikelen en speelgoed in te zamelen voor het project Sport & Speel Goed. Dat heeft als doel alle kinderen in de regio Twente die leven in armoede te voorzien van sportartikelen en speelgoed. Heracles Almelo roept iedereen op een bijdrage te leveren en sportartikelen en speelgoed te doneren voor dit goede doel.

De drive-thru vindt komende woensdag (4 november) plaats op Erve Asito, van 16.00 tot 19.03 uur.

Vanwege de geldende coronamaatregelen heeft Heracles Almelo gekozen voor een drive-thru als inzamelingsactie. Sportartikelen en speelgoed kunnen vanuit de auto worden gedoneerd. De aanrijroute verloopt via de rechterzijde van de PLUS supermarkt.

Doneer FanServiceShop artikelen

Mocht je thuis niks hebben liggen om te doneren, dan is dat geen probleem. Het is mogelijk om in de FanServiceShop op Erve Asito producten te doneren tegen een gereduceerd tarief. Dit is ook mogelijk in de webshop van Heracles Almelo. Klik hier voor een overzicht.

Stemmen

In Twente leven 9500 kinderen onder de armoedegrens. De Speelgoedbank Twente bereikt helaas maar 200 kinderen per jaar. Met het project Sport & Speel Goed willen de Speelgoedbank, het Sportdepot en Heracles Almelo meer kinderen bereiken die in armoede leven. Dit willen de partijen doen door het speelgoed letterlijk naar de kinderen toe te brengen met een speciale bus. Het project Sport & Speel Goed dingt mee naar de prijs ‘Beste Maatschappelijk Project Eredivisie’ om deze bus en het uiteindelijke doel te realiseren. De Vriendenloterij stelt voor de winnaar €50.000 euro beschikbaar. Stemmen kan nog tot en met 4 november.