In navolging op succesvolle voorgaande jaren organiseert Heracles Almelo opnieuw een kerstactie. Heracles Almelo, Speelgoedbank Twente en Asito bundelen de krachten om kinderen te steunen die opgroeien in armoede. Bij de kerstactie is de doelstelling om diverse gezinnen te verrassen bij wie cadeaus onder de kerstboom niet vanzelfsprekend zijn. Op woensdag 20 december gaat de Heracles Foundation met een volgepakte spelersbus van Heracles Almelo op pad.

Inzameling speelgoed tijdens Sparta-thuis en Feyenoord-thuis
Om zoveel mogelijk gezinnen te kunnen verrassen met een kerstpakket vol speelgoed vroegen wij eerder al aan alle Heraclieden speelgoed te doneren. Iedereen die aanwezig was bij Heracles Almelo – Sparta Rotterdam (zaterdag 2 december, 21.00 uur) had al de mogelijkheid dat te doen. Ook bij Heracles Almelo – Feyenoord (zondag 17 december, 14.30 uur) kan dat! Je kunt dat doen op het voorterrein voor de FanServiceShop bij Erve Asito.

Op het voorterrein zal een bus van Asito klaarstaan om het speelgoed in te verzamelen. Mede dankzij onze partner SnappShot zal er een groot LED-scherm staan om de Heraclieden te attenderen op deze kerstactie.

Samen een lach toveren op de gezichten van kinderen tijdens de kerstdagen. Dat is ons doel! Help jij mee?
Heracles Foundation. Waar grenzen niet bestaan.

Meld een gezin aan
Welk gezin gun jij een kerstpakket vol speelgoed? Laat het uiterlijk zondag 17 december weten via deze pagina. Geef bij de motivatie aan welk gezin volgens jou een kerstpakket vol speelgoed verdient en waarom. We gaan natuurlijk zorgvuldig met de informatie om.