Heracles Almelo en Speelgoedbank Twente bundelen net als voorgaande jaren de krachten om kinderen te steunen die opgroeien in armoede. Zeker deze maand verdienen zij een beetje extra aandacht. Daarom willen beide partijen een aantal gezinnen verrassen bij wie cadeaus onder de kerstboom niet vanzelfsprekend zijn.

Heracles Almelo – Sparta Rotterdam
Afgelopen zaterdag is er massaal gehoor gegeven aan de oproep om speelgoed te doneren, zodat we samen zoveel mogelijk gezinnen een wonderlijke kerst te bezorgen met een kerstpakket vol speelgoed. Bedankt, Heraclieden!

Doneren kan ook voorafgaand aan Heracles Almelo – Feyenoord
Heb jij nog niet gedoneerd en wil je meedoen met de actie? Dat kan! Voorafgaand aan Heracles Almelo – Feyenoord op zondag 17 december is het evengoed mogelijk om speelgoed te doneren voor de actie. Doneren kan bij de Asito-bus voor de FanServiceShop op Erve Asito.

Meld een gezin aan
Welk gezin gun jij een kerstpakket vol speelgoed? Laat het uiterlijk zondag 17 december weten via onderstaand formulier. Geef bij de motivatie aan welk gezin volgens jou een kerstpakket vol speelgoed verdient en waarom. We gaan natuurlijk zorgvuldig met de informatie om.

Alle inzendingen worden in goed vertrouwen en respectvol behandeld. Alle inzendingen worden naderhand verwijderd. Alle inzendingen krijgen van ons persoonlijk bericht, ook wanneer je niet uitgekozen bent. Dit antwoord ontvang je uiterlijk maandag 18 december.

    Gegevens aanvrager:

    Gegevens gezin:

    Open jij dit bericht vanuit de Heracles Almelo App? Klik dan hier om een gezin aan te melden.