Persaccreditatie

Voor het bijwonen van de thuiswedstrijden van Heracles Almelo stuurt u uiterlijk twee werkdagen voorafgaand aan de wedstrijd een accreditatieverzoek naar pers@heracles.nl.

Informatie over het parkeren en het stadionbezoek ontvangt u bij de bevestiging van het accreditatieverzoek.

Perstribune 

De perstribune heeft een capaciteit van zestig zitplaatsen. Alle persplaatsen zijn uitgerust met een schrijftafel en beschikken over elektra. Bij enkele plaatsen is een internetpoort beschikbaar. Pers kan gebruikmaken van een eigen WiFi-netwerk.

Aandachtspunten

Alle journalisten, verslaggevers, fotografen en cameramensen dienen gebruik te maken van de persingang bij ingang 1 aan de linkerzijde van het stadion. Iedereen moet beschikken over de accreditatiekaart. Wedstrijdkaarten worden verstrekt bij binnenkomst in de persruimte.

Tijdens de wedstrijd is fotograferen op het veld alleen toegestaan vanuit de door Heracles Almelo aangegeven zones. Na afloop van de wedstrijd is de mixed-zone alleen toegankelijk voor rechtenhouders. Niet-rechtenhouders kunnen op aangewezen posities plaatsnemen.

De perskamer is na afloop van een eventuele persconferentie een werkkamer voor alle fotografen en journalisten.

Interviewaanvragen

Interviewaanvragen met spelers, trainers en medewerkers van Heracles Almelo kunnen telefonisch of per mail worden aangevraagd.

Persvoorlichter selectie en technische staf

Edwin van Lenthe
0546 – 81 70 70
06 – 41164626
pers@heracles.nl

Overige zaken

Wesley Montijn
0546-817070
06-26761480
pers@heracles.nl