De laatste fase van het seizoen 2023-2024 breekt aan en daarin speelt de ploeg van Erwin van de Looi nog vijf zeer belangrijke thuiswedstrijden op Erve Asito. De thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles (vrijdag 15 maart, 20.00 uur) was al in de verkoop. Daar zijn de laatste vier thuiswedstrijden tegen respectievelijk AZ (woensdag 3 april, 18.45 uur), sc Heerenveen (zondag 14 april, 12.15 uur), RKC Waalwijk (zondag 5 mei, 12.15 uur) en Fortuna Sittard (zondag 19 mei, 14.30 uur) aan toegevoegd.

Kaarten zijn te verkrijgen via ticketing.heracles.nl óf in de FanServiceShop op Erve Asito. Hieronder vind je alle kaartverkoopinformatie voor de resterende thuiswedstrijden.


Heracles Almelo – Go Ahead Eagles

15 maart 2024 – vrijdag 20:00
Erve Asito, Almelo
HER
VS
Eredivisie
GAE

Heracles Almelo – Go Ahead Eagles
Vrijdag 15 maart, 20.00 uur

De wedstrijd Heracles Almelo – Go Ahead Eagles wordt op vrijdag 15 maart gespeeld. Om 20.00 uur is de aftrap op Erve Asito. Voor deze wedstrijd geldt een clubkaartverplichting. Seizoenkaarthouders, Fankaarthouders, Team Zwart Wit-leden en Herakids kunnen voor deze wedstrijd 2 kaarten per persoon (extra) kopen. Bestel deze online via ticketing.heracles.nl óf kom langs in de FanServiceShop.

Kortingsactie voor driejaars seizoenkaarthouders
Alle driejaars seizoenkaarthouders ontvangen een kortingscode van 50% voor maximaal twee extra kaarten voor Heracles Almelo – Go Ahead Eagles. Deze kortingscode inclusief geldende voorwaarden worden per e-mail in de komende periode verstrekt.

Voorwaarden Seizoenkaarthouders, Fankaarthouders, Team Zwart Wit-leden & Herakids (+)
• Clubkaarthouders mogen maximaal 2 losse kaarten per wedstrijd aanschaffen die persoonsgebonden zijn.


Heracles Almelo – AZ

03 april 2024 – woensdag 18:45
Erve Asito, Almelo
HER
VS
Eredivisie
AZ

Heracles Almelo – AZ
Woensdag 3 april, 18.45 uur

De wedstrijd Heracles Almelo – AZ wordt op woensdag 3 april gespeeld. Om 18.45 uur is de aftrap op Erve Asito. Voor deze wedstrijd geldt geen clubkaartverplichting. Bestel jouw kaart(en) online via ticketing.heracles.nl óf kom langs in de FanServiceShop.


Heracles Almelo – sc Heerenveen

14 april 2024 – zondag 12:15
Erve Asito, Almelo
HER
VS
Eredivisie
HEE

Heracles Almelo – sc Heerenveen
Zondag 14 april, 12.15 uur

De wedstrijd Heracles Almelo – sc Heerenveen wordt op zondag 14 april gespeeld. Om 12.15 uur is de aftrap op Erve Asito. Voor deze wedstrijd geldt geen clubkaartverplichting. Bestel jouw kaart(en) online via ticketing.heracles.nl óf kom langs in de FanServiceShop.

Actie: Herakids wedstrijd
Wist jij dat er voor alle Herakids een actie geldt op de wedstrijd Heracles Almelo – sc Heerenveen? Herakids kunnen (extra) kaarten aanvragen voor de volgende tarieven:
Herakids (gratis): maximaal twee (extra) kaarten voor €5,- per stuk
Herakids +: 1 gratis kaart en nog 1 extra voor €5,-

Meer kaarten nodig? Alle overige extra tickets kunnen via de reguliere weg (ticketing.heracles.nl óf in de FanServiceShop) worden gekocht.


Heracles Almelo – RKC Waalwijk

05 mei 2024 – zondag 12:15
Erve Asito, Almelo
HER
VS
Eredivisie
RKC

Heracles Almelo – RKC Waalwijk
Zondag 5 mei, 12.15 uur

De wedstrijd Heracles Almelo – RKC Waalwijk wordt op zondag 5 mei gespeeld. Om 12.15 uur is de aftrap op Erve Asito. Voor deze wedstrijd geldt geen clubkaartverplichting. Bestel jouw kaart(en) online via ticketing.heracles.nl óf kom langs in de FanServiceShop.


Heracles Almelo – Fortuna Sittard

19 mei 2024 – zondag 14:30
Erve Asito, Almelo
HER
VS
Eredivisie
FOR

Heracles Almelo – Fortuna Sittard
Zondag 19 mei, 14.30 uur

De wedstrijd Heracles Almelo – Fortuna Sittard wordt op zondag 19 mei gespeeld. Om 14.30 uur is de aftrap op Erve Asito. Voor deze wedstrijd geldt geen clubkaartverplichting. Bestel jouw kaart(en) online via ticketing.heracles.nl óf kom langs in de FanServiceShop.