04 november 2022 – vrijdag 20:00
Koning Willem II Stadion, Tilburg
WIL
VS
Keuken Kampioen Divisie
HER

Willem II – Heracles Almelo
Op vrijdag 4 november spelen we om 20.00 uur uit in Tilburg tegen Willem II. Op woensdag 26 oktober om 10.00 uur start de kaartverkoop voor de groep Loyaliteit Uit. Vervolgens zal op maandag 31 oktober om 10.00 uur de verkoop starten voor seizoen- en Fankaarthouders. Meer kaartverkoopinformatie volgt.


11 november 2022 – vrijdag 20:00
ERVE ASITO, ALMELO
HER
VS
Keuken Kampioen Divisie
NAC

Heracles Almelo – NAC Breda
De eerstvolgende thuiswedstrijd die op het programma staat is Heracles Almelo – NAC Breda. Op vrijdagavond 11 november om 20.00 uur ontvangen we de gasten uit Breda op Erve Asito. Voor deze wedstrijd geldt een clubkaartverplichting. Per seizoenkaarthouder / Fankaarthouder is het mogelijk om 4 tickets te bestellen. Jouw kaarten bestel je online via ticketing.heracles.nl.


19 november 2022 – zaterdag 18:45
Erve Asito, Almelo
HER
VS
Keuken Kampioen Divisie
OSS

Heracles Almelo – TOP Oss
De ploeg van John Lammers speelt twee weken op rij thuis, want een week later ontvangt Heracles Almelo TOP Oss op Erve Asito. Ditmaal niet op een vrijdag, maar op zaterdagavond 19 november. De aftrap vindt plaats op om 18.45 uur. Voor deze wedstrijd geldt geen clubkaartverplichting en is het dus mogelijk om per persoon een onbeperkt aantal kaarten te halen.