De transferperiode is afgelopen en Frank Wormuth heeft zijn selectie helemaal rond. Wil jij Kaj Sierhuis zien schitteren in het zwart-wit? Kom dan naar Heracles Almelo – AZ op zondag 19 september of Heracles Almelo – RKC Waalwijk. De rest van het seizoen erbij zijn? Dan is de seizoenkaart voor jou ideaal.


Koop een seizoenkaart

Bestel nu je seizoenkaart
Schaf je een seizoenkaart aan? Dan ben je er sowieso bij! Bestellen kan online, in de FanServiceShop of telefonisch via 0546-817070. Meer informatie over de voorwaarden, kortingen en prijzen vind je op heracles.nl/seizoenkaart. Door de losse kaartverkoop die tevens plaats vindt kunnen niet alle beschikbare plekken zichtbaar zijn voor seizoenkaartverkoop. Benieuwd naar de plaatsen in een bepaald vak? Neem contact op met ticketing@heracles.nl of 0546-817070.

Klik hier om een seizoenkaart voor 1 jaar te bestellen
Klik hier om een seizoenkaart voor 3 jaar te bestellen


Wedstrijden in de kaartverkoop

Bestel een losse kaart
Het is ook mogelijk voor iedereen om losse kaarten te kopen voor de thuiswedstrijden tegen AZ en RKC Waalwijk. Kijk snel hieronder voor de kaartverkoopinformatie van de wedstrijden die in de kaartverkoop zijn.

19 september 2021 – zondag 16:45
Erve Asito, Almelo
HER
VS
Eredivisie
AZ
26 september 2021 – zondag 16:45
Erve Asito, Almelo
HER
VS
Eredivisie
RKC

Bestel kaarten voor Heracles Almelo – AZ
Bestel kaarten voor Heracles Almelo – RKC Waalwijk


Herakids-wedstrijd: Heracles Almelo – RKC Waalwijk

Speciaal tarief voor alle Herakids: voor €5,- naar Heracles Almelo – RKC Waalwijk
Op zondag 26 september staat de wedstrijd Heracles Almelo – RKC Waalwijk in het teken van de Herakids. Voor slechts €5,- kunnen onze jongste supporters naar deze wedstrijd toe. Is jouw kind geboren na 1 juli 2009? Dan kan hij óf zij gratis lid worden van de Herakids, profiteren van deze actie en van vele andere voordelen.

Gebruik maken van de actie? Kom langs in de FanServiceShop, bel naar 0546-817070 of mail naar Bultje@heracles.nl en we kunnen je verder helpen. Aanmelden voor de Herakids kan via heracles.nl/kidsclub/aanmelden.