Update: Per 1 september 2020 is de seizoenkaartverkoop tijdelijk stopgezet. Dit om seizoenkaarthouders die hebben verlengd in de tijd dat er onzekerheid was over het al dan niet mogen bezoeken van wedstrijden de eerste kans te geven op het bijwonen van duels.

Wanneer de seizoenkaartverkoop wordt hervat is afhankelijk van de maatregelen en de toegestane stadioncapaciteit.

Onderstaand alle seizoenkaart-informatie zoals gepubliceerd in het stadium voordat de verkoop werd stopgezet.


  Al veel te lang moeten we elkaar missen. Op zondag 8 maart rolde de bal voor het laatst, bij het met 4-2 gewonnen thuisduel tegen RKC Waalwijk. Sindsdien is het stil en groeide de onzekerheid. Ondanks alles zijn we begonnen met de verkoop van de seizoenkaarten. Want zonder de steun van onze supporters zijn we nergens. En dat hebben we geweten. Al meer dan vijfduizend (!) Heraclieden steunen de club onvoorwaardelijk met een seizoenkaart voor komend seizoen. Die support is fantastisch en geeft ons naast vertrouwen een enorm gevoel van trots.

  Mogen we ook op jouw onvoorwaardelijke steun rekenen? Dat zouden we geweldig vinden. Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt.

  STOELEN VRIJGEGEVEN VANAF 18 JUNI

  Tot en met dinsdag 16 juni was het voor seizoenkaarthouders mogelijk te verlengen met 5% vroegboekkorting en met behoud van eigen plek. Vanaf donderdag 18 juni zijn alle niet-verlengde plekken beschikbaar voor iedereen.

  WAT ER OOK ZAL GEBEUREN, DEZE CLUB STAAT BIJ ONS VOOROP

  Je schaft je seizoenkaart aan met je zwart-witte hart: om de club te steunen. Jouw support is onvoorwaardelijk, ongeacht het aantal wedstrijden dat je kan bezoeken. Natuurlijk gaan wij er alles aan doen om ervoor te zorgen dat jij bij ons kan zijn. Kan dat nog even niet? Dan zetten wij ons in voor alternatieven zodat je tóch de wedstrijden kan zien.

  #DEZECLUB STAAT BIJ ONS VOOROP. MAAK JOUW FOTO EN DEEL DEZE!

  Samen zijn wij Heracles Almelo. Daar zijn wij trots op. Ook jij bent het gezicht van onze club. Maak jouw foto, deel deze en zo kunnen wij anderen inspireren hetzelfde te doen. Zo laten we samen zien dat deze club bij ons voorop staat.

  Op heracles.nl/dezeclub vind je een wisselende greep van alle foto’s. Je foto maak je in de gratis Heracles Almelo App (installeer de laatste update). En delen op social media kan natuurlijk ook. Graag zelfs!

  Group 2 Created with Sketch. KLEURRIJK ZWARTWIT HERACLES