De afgelopen periode hebben jij en anderen massaal laten blijken onderdeel te zijn van de Heracles Almelo-familie. Jullie willen de club steunen door het verlengen van je seizoenkaart. We hebben er hard aan gewerkt en hebben het mogelijk gemaakt: verlengen en bestellen kan vanaf nu! Bestellen kan online, maar ook in de FanServiceShop.

Tot en met 9 juni bieden we verlengers en nieuwe seizoenkaarthouders vroegboekkorting van 5% aan. Gewoon, omdat we het geweldig vinden dat je achter de club staat.

Verleng met maximale steun

Deze club maximaal steunen? Kies dan voor het verlengen voor je seizoenkaart zonder te kiezen voor tegemoetkoming voor de gemiste duels in het afgelopen seizoen.

Je kan ook je seizoenkaart verlengen en toch kiezen voor tegemoetkoming. Scroll naar beneden voor meer informatie.

Een nieuwe seizoenkaart bestellen

Heb je nu nog geen seizoenkaart en wil je die juist nu wel bestellen? Ook voor jou hebben we tot en met 9 juni 5% vroegboekkorting.

Klik hier voor alle informatie als nieuwe seizoenkaarthouder.


#dezeclub staat bij ons voorop, doe mee en deel!

Seizoenkaart verlengd? Prachtig! Dat laten zien aan anderen maakt het nóg mooier. Door je foto te maken, maak je onderdeel uit van onze campagne op allerlei verschillende plaatsen. Zo laten we samen zien dat deze club bij ons voorop staat.

Op heracles.nl/dezeclub vind je een wisselende greep van alle foto’s. Je foto maak je in de gratis Heracles Almelo App (installeer de laatste update). En delen op social media kan natuurlijk ook. Graag zelfs!

Prijsoverzicht seizoenkaart

Tot en met 9 juni 2020 profiteer je van vroegboekkorting, zowel bij het verlengen van je seizoenkaart als het bestellen van een nieuwe.

We denken met je mee: naast direct betalen en de eenmalige incasso (vakantiegeld-tip!) maken we het dit seizoen voor iedereen mogelijk om te betalen in termijnen.

De meest gestelde vragen

Op deze pagina vind je de meest gestelde vragen over de seizoenkaart. Deze pagina wordt continu aangevuld.


Alle opties voor het verlengen van je seizoenkaart

In onderstaande afbeelding vind je een compleet overzicht met de opties voor het verlengen van je seizoenkaart. Wil je de club steunen en geen tegemoetkoming ontvangen? Geweldig! Klik dan hier.

Verlengen met tegemoetkoming

Door je seizoenkaart te verlengen steun je de club. Wil je bij het verlengen van je seizoenkaart tegemoetkoming voor de gemiste wedstrijden in seizoen 2019-2020? Op deze pagina vind je alle informatie.

Seizoenkaart niet verlengen?

We vragen je er nog eens rustig over na te denken als je wil besluiten je seizoenkaart niet te verlengen. Want jouw steun hebben we nodig, meer dan ooit. We hebben bewust gekozen voor het gelijkhouden van de tarieven en bieden je meerdere mogelijkheden om (later of gespreid) te betalen. Klik hier voor alle informatie over het niet verlengen van je seizoenkaart. Ook vind je op deze pagina de mogelijkheden voor compensatie van de gemiste wedstrijden in het seizoen 2019-2020 als je niet wil verlengen.

Group 2 Created with Sketch. KLEURRIJK ZWARTWIT HERACLES