Heracles Almelo speelt deze week drie oefenwedstrijden. PAOK FC, N.E.C. en FC Emmen zijn de tegenstanders. Het duel tegen Telstar, dat voor dinsdag op de planning stond, is uit het schema gehaald.

Heracles Almelo – PAOK FC

Woensdag om 14.00 uur speelt Heracles Almelo tegen het Griekse PAOK FC. Dit duel wordt helaas achter gesloten deuren gespeeld. Om supporters toch de gelegenheid te bieden deze wedstrijd te bekijken, wordt een livestream aangeboden. Deze zal voor iedereen met een Heracles Account te bekijken zijn via heracles.nl/live.

21 juli 2021 – woensdag 14:00
Besloten
HER
VS
Oefenwedstrijd
PAO

Heracles Almelo – N.E.C.

Zaterdag om 13.00 uur speelt Heracles Almelo op Erve Asito tegen N.E.C. Supporters zijn welkom, net als bij eerdere oefenwedstrijden in eigen huis. De stadionpoorten openen om 11.30 uur.

Seizoenkaarthouders hebben met hun seizoenkaart gratis toegang tot de wedstrijd. Heb je je seizoenkaart nog niet ontvangen? In de Heracles Almelo App staat je seizoenkaart digitaal voor je klaar.

Losse kaarten zijn voor Fankaarthouders verkrijgbaar. Bestellen kan via deze link.

Alle bezoekers vanaf dertien jaar oud moeten bij de ingang een coronatoegangsbewijs kunnen tonen. Dit kan een negatieve testuitslag via testenvoortoegang.nl zijn, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona. Je moet een van deze drie coronatoegangsbewijzen kunnen laten zien via de CoronaCheck-app van de Rijksoverheid of met geprinte documenten via coronacheck.nl. Alle informatie over het coronatoegangsbewijs vanuit de Rijksoverheid lees je hier.

Belangrijk is om naast je coronatoegangsbewijs ook een identiteitsbewijs mee te nemen naar het stadion. Met deze twee bewijzen én je seizoen- of wedstrijdkaart kan je het stadion betreden. Eenmaal binnen vervalt de verplichting van 1,5 meter afstand, dankzij het gebruik van het coronatoegangsbewijs.

24 juli 2021 – zaterdag 13:00
Erve Asito, Almelo
HER
VS
Oefenwedstrijd
NEC

FC Emmen – Heracles Almelo

Zondag om 14.30 uur speelt Heracles Almelo in en tegen Emmen. De thuisclub stelt 225 kaarten voor het uitvak ter beschikking aan supporters van Heracles Almelo. Deze zijn vanaf woensdag verkrijgbaar via heracles.nl/tickets. Ook voor dit duel geldt dat je moet beschikken over een coronatoegangsbewijs. Er is sprake van vrij vervoer.

Kaarten kosten €10,- per stuk en verkrijgbaar voor seizoen- en Fankaarthouders.

25 juli 2021 – zondag 14:30
De Oude Meerdijk, Emmen
EMM
VS
Oefenwedstrijd
HER