Op het complex van voetbalvereniging WWNA in Apeldoorn heeft Heracles Almelo woensdagmiddag met 1-2 verloren van PAOK FC. Rai Vloet was trefzeker tegen de Griekse topclub.

De eerste echte kans van de wedstrijd was direct raak. Nélson Oliveira zette PAOK op voorsprong, nadat hij de bal van dichtbij tegen de touwen werkte. Lang konden de Grieken niet van hun voorsprong genieten. Nog geen twee minuten na het openingsdoelpunt zette Rai Vloet zijn naam op het wedstrijdformulier. Dankzij zijn vrije trap, waarbij de bal onderweg nog van richting werd veranderd, stond het weer gelijk.

Toch was het PAOK dat met een voorsprong de kleedkamers op zocht. Opnieuw was het Nélson Oliveira die doel trof. Dit keer met een schot van afstand, waarbij de bal net buiten bereik van doelman Koen Bucker in de hoek van het doel ging.

In de tweede helft werd aan de score niks veranderd. Het spel ging redelijk gelijk op. Koen Bucker, de enige Heraclied die de hele wedstrijd binnen de lijnen stond, was met twee reddingen belangrijk. Aan de andere kant stelde Bilal Basaçikoglu Sinan Bakis bijna in staat om gelijk te maken, maar was de directe tegenstander van de spits hem net te vroeg af.

Zaterdag speelt Heracles Almelo op Erve Asito tegen N.E.C., zondag wacht een treffen met FC Emmen.

De samenvatting van Heracles Almelo – PAOK FC bekijk je hier.

Heracles Almelo – PAOK FC 1-2 (1-2)

14. Nélson Oliveira 0-1, 16. Rai Vloet 1-1, 33. Nélson Oliveira 1-2.

Opstelling Heracles Almelo eerste helft: Koen Bucker, Navajo Bakboord, Lucas Schoofs, Mats Knoester, Giacomo Quagliata, Melih Ibrahimoglu, Luca de la Torre, Rai Vloet (19. Adrian Szöke), Kasper Lunding, Delano Burgzorg, Mohamed Amissi.

Opstelling Heracles Almelo tweede helft: Koen Bucker, Noah Fadiga, Orestis Kiomourtzoglou, Mateo Les, Ruben Roosken, Luca de la Torre (60. Melih Ibrahimoglu), Elias Sierra, Adrian Szöke, Mohamed Amissi (60. Delano Burgzorg (78. Devonish Eustatia)), Sinan Bakis, Bilal Basaçikoglu.