In voorbereiding op het aankomende seizoen speelt Heracles Almelo zeven oefenwedstrijden. Vrijdag 1 juli is de officieuze seizoensopener tegen de regioselectie Manderveen. Op zaterdag 2 juli volgt de oefenwedstrijd tegen SV Rijssen op Sportpark ’t Opbroek in Rijssen. Hieronder vind je alle informatie over de kaartverkoop voor deze wedstrijden.

01 juli 2022 – vrijdag 19:00
Sportpark de Samenwerking, Manderveen
MAN
VS
Oefenwedstrijd
HER

Regioselectie Manderveen – Heracles Almelo (vrijdag 1 juli – Sportpark De Samenwerking, Manderveen)

Vrijdag 1 juli speelt Heracles Almelo de eerste oefenwedstrijd van de voorbereiding. In Manderveen wordt er tegen het Gemeentelijk Elftal (onder leiding van oud-Heracles-trainer Gert-Jan Verbeek) gespeeld. Het belooft een speciale avond te worden met diverse festiviteiten op het sportpark. Zie hier voor het volledige programma.

De kaarten voor het oefenduel tegen de Regioselectie Manderveen zijn vanaf €15,- verkrijgbaar. Hierbij zijn twee consumpties inbegrepen. Kinderen t/m 12 jaar kunnen gratis naar binnen.

02 juli 2022 – zaterdag 14:30
Sportpark ’t Opbroek, Rijssen
RSV
VS
Oefenwedstrijd
HER

SV Rijssen – Heracles Almelo (zaterdag 2 juli – Sportpark ’t Opbroek, Rijssen)

Op zaterdag 2 juli gaat Heracles Almelo op bezoek bij SV Rijssen. Op Sportpark ’t Opbroek speelt de ploeg van trainer John Lammers het tweede oefenduel van de voorbereiding.

Kaarten voor SV Rijssen – Heracles Almelo worden uitsluitend aan de deur verkocht. Jeugd t/m 16 jaar betaalt €5,- voor een toegangskaart, terwijl volwassenen een kaart kunnen aanschaffen voor €10,-