Heracles Almelo heeft de oefenwedstrijd tegen SV Rijssen met 0-12 gewonnen. De treffers werden gescoord door Samuel Armenteros (3x), Sinan Bakis (2x), Lucas Schoofs, Sem Scheperman, Anas Ouahim, Mateo Les, Orestis Kiomourtzoglou, Yaid Marhoum en Bilal Basaçikoglu.

De formatie van John Lammers nam, zoals verwacht, het initiatief. Een doelpunt van Sem Scheperman in de zevende minuut werd nog afgekeurd wegens buitenspel maar in de dertiende minuut tikte Sinan Bakis bij de tweede paal binnen. Emil Hansson stelde drie minuten later Lucas Schoofs in staat om de 0-2 te scoren.

Heracles Almelo kreeg vervolgens enkele kansen maar drukte pas in het laatste deel van de eerste helft door. Sinan Bakis fungeerde in de 37ste minuut als eindstation van een vloeiende aanval en in de 44ste minuut wist Sem Scheperman van dichtbij in te koppen.

De tweede helft was amper drie minuten oud of de stand was al naar 0-6 getild. Amas Ouahim kopte eerst op fraaie wijze de vijfde binnen en nauwelijks een minuut later stelde hij Samuel Armenteros in staat om te scoren. Kasper Lunding mikte in de 56ste minuut op de paal en twee minuten later schoof Armenteros de bal in de verre hoek. Mateo Les tekende na een uur spelen uit een hoekschop voor de 0-8.

De gastheren begonnen vermoeid te raken en Samuel Armenteros schoot in de 73ste minuut op aangeven van Biilal Basaçikoglu de 0-9 tegen de touwen. Drie minuten later trof Orestis Kiomourtzoglou het doel met een fraaie kopbal. Yaid Marhom luisterde in de 81ste minuut zijn invalbeurt op met een doelpunt en nauwelijks een minuut later schoot Bilal Basaçikoglu de 0-12 binnen.

SV Rijssen – Heracles Almelo 0-12 (0-4)

13.Sinan Bakis 0-1, 16.Lucas Schoofs 0-2, 37.Sinan Bakis 0-3, 44.Sem Scheperman 0-4, 46.Anas Ouahim 0-5, 47.Samuel Armenteros 0-6, 58.Samuel Armenteros 0-7, 61.Mateo Les 0-8, 79. Samuel Armenteros 0-9, 77.Orestis Kiomourtzoglou 0-10, 81.Yaid Marhoum 0-11, 82.Bilal Basaçikoglu 0-12.

Opstelling eerste helft: Michael Brouwer, Robin Polley, Michel Driezen, Justin Hoogma, Ruben Roosken, Lucas Schoofs, Sem Scheperman, Melih Ibrahimoglu, Nicolai Laursen, Sinan Bakis en Emil Hansson.

Opstelling tweede helft: Timo Jansink, Gijs Besselink (72. Yaid Marhoum) Sven Sonnenberg, Mateo Les, Chiel Olde Keizer, Orestis Kiomourtzoglou, Elias Sierra, Anas Ouahim, Kasper Lunding, Samuel Armenteros en Bilal Basaçikoglu.


Foto’s SV Rijssen – Heracles Almelo


Samenvatting SV Rijssen – Heracles Almelo