Heracles Almelo speelt deze week nog twee oefenwedstrijden. N.E.C. (thuis) en FC Emmen (uit) zijn de tegenstanders. Beide duels zijn toegankelijk voor publiek en worden live uitgezonden via heracles.nl/live.

Heracles Almelo – N.E.C.

Zaterdag om 13.00 uur speelt Heracles Almelo op Erve Asito tegen N.E.C. Supporters zijn welkom, net als bij eerdere oefenwedstrijden in eigen huis. De stadionpoorten openen om 11.30 uur.

Seizoenkaarthouders hebben met hun seizoenkaart gratis toegang tot de wedstrijd. Heb je je seizoenkaart nog niet ontvangen? In de Heracles Almelo App staat je seizoenkaart digitaal voor je klaar.

Losse kaarten zijn voor Fankaarthouders verkrijgbaar. Bestellen kan via deze link.

Alle bezoekers vanaf dertien jaar oud moeten bij de ingang een coronatoegangsbewijs kunnen tonen. Dit kan een negatieve testuitslag via testenvoortoegang.nl zijn, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona. Je moet een van deze drie coronatoegangsbewijzen kunnen laten zien via de CoronaCheck-app van de Rijksoverheid of met geprinte documenten via coronacheck.nl. Alle informatie over het coronatoegangsbewijs vanuit de Rijksoverheid lees je hier.

Belangrijk is om naast je coronatoegangsbewijs ook een identiteitsbewijs mee te nemen naar het stadion. Met deze twee bewijzen én je seizoen- of wedstrijdkaart kan je het stadion betreden. Eenmaal binnen vervalt de verplichting van 1,5 meter afstand, dankzij het gebruik van het coronatoegangsbewijs.

24 juli 2021 – zaterdag 13:00
Erve Asito, Almelo
HER
VS
Oefenwedstrijd
NEC

FC Emmen – Heracles Almelo

Zondag om 14.30 uur speelt Heracles Almelo in en tegen Emmen. De thuisclub stelt 225 kaarten voor het uitvak ter beschikking aan supporters van Heracles Almelo. Ook voor dit duel geldt dat je moet beschikken over een coronatoegangsbewijs. Er is sprake van vrij vervoer.

Kaarten kosten €10,- per stuk en verkrijgbaar voor seizoen- en Fankaarthouders.

25 juli 2021 – zondag 14:30
De Oude Meerdijk, Emmen
EMM
VS
Oefenwedstrijd
HER