Deze week staan twee oefenwedstrijden op het programma. Donderdag speelt Heracles Almelo in eigen huis tegen het Duitse SV Rödinghausen, dat uitkomt in de Regionalliga West. Vrijdag speelt de ploeg in en tegen Volendam. Beide duels zijn toegankelijk voor publiek.

Heracles Almelo – SV Rödinghausen

De aftrap van Heracles Almelo – SV Rödinghausen is om 13.00 uur. De stadionpoorten openen om 12.00 uur.

Seizoenkaarthouders hebben met hun seizoenkaart gratis toegang tot de wedstrijd. Heb je je seizoenkaart nog niet ontvangen? In de Heracles Almelo App staat je seizoenkaart digitaal voor je klaar.

Losse kaarten zijn voor Fankaarthouders verkrijgbaar. Bestellen kan via deze link.

Alle bezoekers vanaf dertien jaar oud moeten bij de ingang een coronatoegangsbewijs kunnen tonen. Dit kan een negatieve testuitslag via testenvoortoegang.nl zijn, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona. Je moet een van deze drie coronatoegangsbewijzen kunnen laten zien via de CoronaCheck-app van de Rijksoverheid of met geprinte documenten via coronacheck.nl. Alle informatie over het coronatoegangsbewijs vanuit de Rijksoverheid lees je hier.

Belangrijk is om naast je coronatoegangsbewijs ook een identiteitsbewijs mee te nemen naar het stadion. Met deze twee bewijzen én je seizoen- of wedstrijdkaart kan je het stadion betreden. Eenmaal binnen vervalt de verplichting van 1,5 meter afstand, dankzij het gebruik van het coronatoegangsbewijs.

15 juli 2021 – donderdag 13:00
Erve Asito, Almelo
HER
VS
Oefenwedstrijd
SVR

FC Volendam – Heracles Almelo

Vrijdag om 18.00 uur speelt Heracles Almelo een uitwedstrijd tegen FC Volendam. De wedstrijd duurt gewoon 2 keer 45 minuten, niet 2 keer 60 minuten zoals eerder gemeld werd.

Dit duel is gratis te bezoeken, ook voor supporters van Heracles Almelo. FC Volendam heeft gekozen om te werken zonder het coronatoegangsbewijs. Dat betekent dat in het stadion de anderhalve meter afstand gehouden moet worden, maar dat het tonen van een coronatoegangsbewijs niet nodig is.

Bij binnenkomst moeten supporters NAW-gegevens achterlaten voor eventueel bron- en contactonderzoek.

16 juli 2021 – vrijdag 18:00
Kras Stadion, Volendam
VOL
VS
Oefenwedstrijd
HER