Luca de la Torre heeft met het nationale elftal van de Verenigde Staten een oefeninterland in en tegen Noord-Ierland met 1-2 gewonnen. De Heraclied mocht in Belfast een kwartier voor tijd zijn opwachting maken.

28 maart 2021 – zondag 18:05
VS
Interlands

Team USA kwam na een half uur spelen op voorsprong dankzij een afstandsschot van Giovanni Reyna en na een klein uur kon Christian Pulisic de marge verdubbelen door een strafschop te benutten. De treffer van Noord-Ierland viel twee minuten voor tijd en kwam van de voet van Niall McGinn.

De interland maakte samen met het gewonnen duel tegen Jamaica (4-1) deel uit van een oefentrip ter voorbereiding op de Concacaf Nations League Final Four en de Gold Cup.

Highlights | USMNT 2-1 Northern Ireland

Highlights from today's #USMNT win over Northern Ireland? We've got it covered 🎬#TheFutureIsUS πŸ‡ΊπŸ‡Έ

Posted by U.S. Soccer on Sunday, March 28, 2021