25 maart 2021 – donderdag 18:00
VS
Interlands

Luca de la Torre is op pad met het nationale team van de Verenigde Staten. Team USA oefende in Wiener Neustadt tegen Jamaica en boekte een ruime zege: 4-1. De Heraclied mocht een kwartier voor tijd invallen en fungeerde als aangever bij het vierde doelpunt.

De Amerikanen hadden het meeste balbezit en kwam in de 34ste minuut op 1-0 dankzij een prachtig schot van Sergiño Dest van buiten de zestien. Acht minuten na de rust kon Brenden Aaronson de marge verdubbelen door van dichtbij in te tikken. Jamaica kwam na zeventig minuten terug in de wedstrijd door een goal van Jamal Lowe.

Rentree De la Torre

Luca de Torre maakte kort na de aansluitingstreffer zijn rentree in het nationale team van de Verenigde Staten. De opvallendste speler in de slotfase was Sebastian Lletget. De middenvelder scoorde in de 83ste minuut de 3-1 en nam in de laatste minuut ook de 4-1 voor zijn rekening. Het voorbereidende werk bij deze treffer was van Luca de la Torre. Hij drong het vijandelijke strafschopgebied binnen en legde de bal keurig af op Lletget.

Team USA speelt zondag in Belfast nog een oefenwedstrijd tegen Noord-Ierland. De oefentrip dient als voorbereiding op de Concacaf Nations League Final Four en de Gold Cup die deze zomer op het programma staan.

28 maart 2021 – zondag 18:05
VS
Interlands