Zaterdag 27 februari staat de Twentse Derby op het programma. Op Erve Asito ontvangt Heracles Almelo om 21.00 uur FC Twente. Voor veel supporters de belangrijkste wedstrijd van het jaar. De Wedstrijdsponsor: Asito.

Derbypakket

De club kan deze wedstrijd niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom komt Heracles Almelo met een Derbypakket, gratis en exclusief voor seizoenkaarthouders en sponsoren van Heracles Almelo. Het pakket wordt verstrekt via een drive-thru bij Erve Asito.

In het Derbypakket zitten drankjes en snacks om tijdens de derby te nuttigen. Daarnaast bevat het Derbypakket enkele unieke items waarmee je optimaal de voorbereiding op de derby en de wedstrijd kan beleven. Het Derbypakket wordt onder andere mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Asito.

Asito Awaydays Quiz

Tijdens deze spannende wedstrijd is het tijd voor actie! Niet alleen op het voetbalveld, maar ook voor jou als Heracles Almelo-fan. Want als loyale hoofdsponsor van ‘onze club’ roept Asito jou op om deel te nemen aan de Asito Awaydays Quiz.

Tijdens de rust van de thuiswedstrijd beantwoord je vijf vragen over jouw favoriete voetbalclub. Download de Heracles Almelo App op je smartphone en zorg dat je bent ingelogd. In de rust klik je op de Quiz button om direct mee te doen. Heb je de meeste vragen goed én de snelste tijd? Dan zien wij je binnenkort op onze thuisbasis voor een volledig verzorgde Awayday in de Asito-skybox!

Deze prijs geeft de winnaar van de quiz alvast deze kans om weer in het stadion te komen! Een prijs die garant staat voor een unieke ervaring. Dus speel mee!

Samen vechten. Voor onze club. Voor onze kleuren.

Voor nu wenst Asito iedereen een geweldige wedstrijd tegen FC Twente. Samen staan we achter Heracles Almelo!

New call-to-action