Zaterdag 27 februari staat de Twentse Derby op het programma. Op Erve Asito ontvangt Heracles Almelo om 21.00 uur FC Twente. Voor veel supporters de belangrijkste wedstrijd van het jaar. Dat kan de club niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom komt Heracles Almelo met een Derbypakket, gratis en exclusief voor seizoenkaarthouders.

Alle seizoenkaarthouders zijn woensdagavond per e-mail op de hoogte gesteld. Geen e-mail gehad? Mail naar account@heracles.nl om de juiste gegevens door te geven of jouw e-mailvoorkeuren aan te laten passen.

Hoe kunnen seizoenkaarthouders dit pakket ophalen?
Het pakket wordt verstrekt via een drive-thru bij Erve Asito. Neem jouw seizoenkaart mee! Wanneer je komt aanrijden op het Van Riemsdijkpleinwordt jouw seizoenkaart gescand. Vervolgens mag je rondom het stadion rijden om per seizoenkaart een Derbypakket op te halen. Het is mogelijk om het pakket van andere seizoenkaarthouders mee te nemen, graag zelfs. Neem dan wel de benodigde seizoenkaart(en) mee.

Let op: Je kan alleen een Derbypakket ophalen wanneer jij jouw seizoenkaart bij je hebt.

Om drukte te voorkomen, zijn alle seizoenkaarthouders op achternaam over diverse dagen en tijdstippen verspreid. In totaal loopt de drive-thru van dinsdag 23 februari tot en met vrijdag 26 februari, de dag voor de Twentse Derby. Bekijk hieronder wanneer jij jouw Derbypakket(ten) kan ophalen. Houd je aan de vooraf ingedeelde tijdvensters.

Tijdvensters:
⚫ Dinsdag 23 februari, van 16.00 uur tot 18.00 uur: Achternamen beginnend met A, B & C
⚫ Dinsdag 23 februari, van 18.00 uur tot 20.00 uur: Achternamen beginnend met D, E, F & G
⚫ Woensdag 24 februari, van 16.00 uur tot 18.00 uur: Achternamen beginnend met H, I & J
⚫ Woensdag 24 februari, van 18.00 uur tot 20.00 uur: Achternamen beginnend met K & L
⚫ Donderdag 25 februari, van 16.00 uur tot 18.00 uur: Achternamen beginnend met M, N, O, P & Q
⚫ Donderdag 25 februari, van 18.00 uur tot 20.00 uur: Achternamen beginnend met R & S
⚫ Vrijdag 26 februari, van 17.00 uur tot 20.00 uur: Achternamen beginnend met T, U, V, W, X, Y, Z

Het Derbypakket
In het Derbypakket zitten drankjes en snacks om tijdens de derby te kunnen nuttigen. Daarnaast bevat het Derbypakket enkele unieke items waarmee jij de optimale voorbereiding op de derby kan beleven.

DE TWENTSE DERBY DERBYPAKKET

Dit Derbypakket en de bijbehorende drive-thru wordt mede mogelijk gemaakt door AsitoPLUSHeineken, VrumonaSkier WöskeRobitex, Jazet en Hart voor Heracles. De drive-thru organiseert Heracles Almelo in samenwerking met de supportersverenigingen Hart voor HeraclesLocals 1903Black-White Army Vriezenveen en Vak ‘74.