Op donderdag 2 juli om 19.30 uur kwam Heracles Almelo met de Heracles Quiz. Speciaal voor alle zwart-witte fans in deze voetballoze tijd boden wij een avond gezelligheid met terugblikken naar Heracles historie, maakten we uitstapjes naar algemene kennis en stelden we meer voetbalvragen. Heracles TV-presentator Casper Raymakers begeleidde deze online quiz.

Wij vinden het geweldig dat zoveel seizoenkaarthouders verlengd hebben, in deze tijd waarin veel onduidelijkheid is over het spelen van wedstrijden met publiek. Daarom boden we deze Heracles Quiz GRATIS aan voor seizoenkaarthouders. Voor overige zwart-witte fans viel toegang tot de livestream en uitleg over de quiz te krijgen voor slechts €5,-.

Heracles Almelo heeft het ook mogelijk gemaakt om voor de Heracles Quiz één of meerdere bier- en/of wijnpakketten aan te schaffen. Deze pakketten werden mogelijk gemaakt door Drankhandel Knol, Twentsch Wijnhuis, Skier Wöske en Dirks Noten.

Heb jij een uitgebreide algemene kennis? Ben jij een echte kenner van de historie van Heracles Almelo? Weet jij veel van voetbal? Of vind je het simpelweg gezellig om mee te doen aan de Heracles Quiz? Bekijk de uitzending dan hieronder terug.

Op donderdag 2 juli startte om 18.45 uur de livestream. Rond 19.30 uur ving Heracles TV-presentator Casper Raymakers aan met de quiz.

DE UITSLAG

Tijdens de quiz kwamen we erachter dat de vraagstelling en het antwoord op de vraag over Folkert Velten verkeerd gecommuniceerd zijn. Er stond een typfout in de vraagstelling. De vraag had namelijk moeten zijn: “Hoeveel doelpunten heeft Folkert Velten in 377 (i.p.v. 177) officiële wedstrijden voor Heracles Almelo gespeeld?” Bovendien werd bij het bekendmaken van de antwoorden het verkeerde antwoord genoemd. Het had namelijk 221 doelpunten moeten zijn, dat antwoord is de juiste.

Vanwege deze twee onduidelijkheden is besloten om deze vraag niet mee te rekenen in de uitslag. Dit heeft verder geen invloed gehad op de prijswinnaars.

PRIJSWINNAARS

Uit de 39 vragen die overbleven zijn een aantal winnaars naar voren gekomen. De top 3 was al bekend gemaakt. Buiten de top 3 zijn er vier mensen op een gedeeld 4e plek terecht gekomen. Ook voor hen hebben wij een prijs beschikbaar gesteld. Wij nemen persoonlijk contact op met de winnaars.

1e prijs: Marvin Kuipers
1e prijs: Niels Leijsen
Twee gratis seizoenkaarten om uit te delen óf een diner voor twee op de middenstip van Erve Asito.

3e prijs: Stijn van Iersel
Het nieuwe thuis- of uitshirt

4e prijs: Jeroen Pape
4e prijs: Derek Nieuwenhuis
4e prijs: Sjoerd Oude Weernink
4e prijs: Hidde Korte
Zwart-wit pakket met sjaal, muts, vaan en zonnebril samengesteld i.s.m. Locals 1903

Group 2 Created with Sketch. KLEURRIJK ZWARTWIT HERACLES