Al drieduizend Heraclieden steunen deze club komend seizoen. Maandagmiddag bereikten we deze nieuwe mijlpaal in de seizoenkaartverkoop. We blijven ontzettend dankbaar voor iedereen die heeft verlengd of besteld: onvoorwaardelijke steun in deze tijd is zeer bijzonder.

Cyriel Dessers, Robin PrΓΆpper of een andere speler bij jou voor de deur?

Heb je je seizoenkaart verlengd? Houd dan woensdag je voordeur goed in de gaten. Kun je thuiswerken? Blijf dan thuiswerkenπŸ˜‰. De spelers en leden van de technische staf gaan samen met medewerkers van Heracles Almelo langs bij seizoenkaarthouders om hen persoonlijk te bedanken voor hun steun. Nog geen seizoenkaart en ook kans maken op een bezoek van een speler? Bestel dan uiterlijk dinsdagavond je seizoenkaart!

We gaan willekeurig zo veel mogelijk seizoenkaarthouders bezoeken, maar met al drieduizend seizoenkaarthouders kunnen we helaas niet beloven dat we ook bij jou langskomen.

Betaalmogelijkheden: we denken met je mee

Nog geen seizoenkaart besteld? We begrijpen als geen ander dat ook jij gevolgen kan ondervinden van de huidige situatie en het mogelijk een lastige beslissing is om een seizoenkaart te bestellen. Maar we denken met je mee en bieden je meerdere opties om te betalen, zoals je ziet in onderstaande afbeelding en op deze pagina.

Ontvang je deze week je vakantiegeld? Je zou direct kunnen betalen. Maar ook een eenmalige incasso is een mogelijkheid. Een derde optie is om te betalen in zeven termijnen.

𝙒𝙖𝙩 π™šπ™§ 𝙀𝙀𝙠 𝙯𝙖𝙑 π™œπ™šπ™—π™šπ™ͺπ™§π™šπ™£
π˜Ώπ™šπ™―π™š π™˜π™‘π™ͺ𝙗 𝙨𝙩𝙖𝙖𝙩 π™—π™žπ™Ÿ 𝙀𝙣𝙨 𝙫𝙀𝙀𝙧𝙀π™₯