Prijsoverzicht seizoenkaart 2020-2021

Je schaft je seizoenkaart aan met je zwart-witte hart: om de club te steunen. Jouw support is onvoorwaardelijk, ongeacht het aantal wedstrijden dat je kan bezoeken. 

Natuurlijk gaan wij er alles aan doen om ervoor te zorgen dat jij bij ons kan zijn. Kan dat nog even niet? Dan zetten wij ons in voor alternatieven zodat je tóch de wedstrijden kan zien.

We hebben voor jou de seizoenkaartprijzen bevroren: er gelden dezelfde tarieven als afgelopen seizoen.  De kind- en jeugdprijzen zijn zelfs met €5,00 verlaagd.

Betaalmogelijkheden seizoenkaart

We denken met je mee: naast direct betalen en de eenmalige incasso maken we het dit seizoen voor iedereen mogelijk om te betalen in termijnen.

Betalen met een eenmalige incasso bieden we als gratis optie aan. Betaal je in termijnen? Per termijn betaal je een toeslag van €1,50.

Kies je in een later stadium voor betalen in termijnen, dan wordt het aantal termijnen verminderd. December is in alle gevallen de laatste termijn. Het aantal termijnen varieert dus tussen zeven en twee, afhankelijk van wanneer je je seizoenkaart bestelt.

Plattegrond Erve Asito

Goed om te weten

• Op de vakken P, Q, en R zitten onze fanatieke supporters. 
• De vakken II, JJ, KK en LL en de omloop erachter vormen de familiezone.

Heb je vragen over de seizoenkaart? Mail naar seizoenkaart@heracles.nl. We streven ernaar binnen twee werkdagen jouw vraag te beantwoorden.

In de prijzen wordt onderscheid gemaakt tussen de reguliere seizoenkaart, de kinderseizoenkaart, de jeugdseizoenkaart en de 60+-seizoenkaart.
De kinderseizoenkaart is van toepassing op iemand die na 1 juli 2008 geboren is.
De jeugdseizoenkaart is van toepassing op iemand die tussen 1 juli 2003 en 30 juni 2008 geboren is.
De 60+-seizoenkaart is van toepassing op iemand die voor 1 juli 1960 geboren is.

Bij de aanschaf van een seizoenkaart zijn de algemene bepalingen en standaardvoorwaarden van de KNVB van toepassing.

Group 2 Created with Sketch. KLEURRIJK ZWARTWIT HERACLES