Heb jij in het seizoen 2019-2020 losse kaarten of een EenTweetje besteld? Of nam je deel aan de actie Samen Thuis Samen Uit? Dan kom je in aanmerking voor tegemoetkoming. De regeling omtrent tegemoetkoming van losse kaarten is tot stand gekomen in collectiviteit met de Eredivisie- en Keuken Kampioen Divisieclubs en conform het advies van ACM.

Het is aan jou of je gebruik maakt van de mogelijkheid voor tegemoetkoming. Je hebt tot en met 9 juni 2020 om te kiezen voor tegemoetkoming. Door te kiezen voor donatie aan Heracles Almelo steun je deze club. Een heel mooi gebaar.

Klik hier om de waarde van je ticket te doneren aan de club.

We kunnen ook begrijpen dat je kiest voor het omzetten van de waarde van je ticket of EenTweetje in een tegoed. Dat tegoed kan je in het seizoen 2020-2021 inzetten voor losse wedstrijdkaarten. Ook kan je het inzetten voor aanschaf van een nieuwe seizoenkaart.

Lees voordat je verder gaat de voorwaarden van tegemoetkoming door. Door te kiezen voor tegemoetkoming geef je aan akkoord te gaan met deze voorwaarden.

Om je waarde om te zetten in tegoed kies je vanaf deze pagina voor klanttegoed.

Alle veelgestelde vragen vind je hier.

Samen Thuis Samen Uit

Deelnemers van de actie Samen Thuis Samen Uit komen ook in aanmerking voor tegemoetkoming. Deelnemer? Je kan tot en met 9 juni contact opnemen met SLO Raymond Alfons via supporters@heracles.nl.