Alle Herakids+ leden kunnen zich voor elke thuiswedstrijd opgeven om mee te lopen met de line-up. Hoe stoer is het als jij je vriendjes in de klas kunt vertellen dat je met Justin Hoogma of Emil Hansson op het veld hebt gestaan, én daarna ook nog gratis de wedstrijd kon bekijken.

Voor de line up tijdens thuiswedstrijden worden Herakids door Bultje geloot.

Alle Herakids+ en Herakids leden kunnen zich wel opgeven om mee te lopen met de line-up bij uitwedstrijden. Wil jij mee met de Heracles Almelo spelers tijdens een uitwedstrijd? Meld je hieronder snel aan. Uit alle kinderen die zich opgeven worden de deelnemers voor uitwedstrijden geloot.  Veelgestelde vragen

  Leuk idee, om mee te lopen aan de hand van de spelers, maar hoe gaat dat dan eigenlijk? Een veelgestelde vraag en hierbij het antwoord: 

  1. Aanmelden, uitnodiging en álle informatie
  Als jij wilt meelopen met de line-up bij een uitwedstrijd, kun jij je opgeven door lid te worden van de Herakids onderaan deze pagina. Per wedstrijd worden elf Herakids ingeloot, die bij deze wedstrijd mogen meelopen. Zij ontvangen per mail de uitnodiging met daarin álle informatie. Waar zij het beste kunnen parkeren, waar ze zich moeten melden en dat zij daar per Herakid twee kaartjes krijgen om samen met een begeleider de wedstrijd te bekijken! Heracles Almelo zorgt voor elke wedstrijd voor begeleiding: Jente Schukkert of Martin Kosters. Zij nemen de tas met tenues mee, zodat jij alleen je voetbal-/sportschoenen hoeft mee te nemen.

  2. Omkleden, uitleg en meelopen het veld op
  Als iedereen zich heeft gemeld, gaan de line uppers met de begeleiding naar de kleedkamers. De ouders/begeleiders kunnen dan alvast plaatsnemen op de tribune. Jij krijgt het clubtenue aan en Jente of Martin legt je haarfijn uit wat er gaat gebeuren! En dan komt het moment suprême… De spelers lopen uit de catacombe, jij staat al klaar op het veld en de spelers komen jullie tegemoet. Veel camera’s zijn op je gericht en jij loopt heel stoer voorop, wacht bij de middenstip op de spelers. De spelers schudden de handen en dan krijg jij een seintje dat je weer terug mag rennen! 

  3. Samen de wedstrijd kijken
  In de kleedkamer praat je met de andere Herakids na over je unieke ervaring! Je trekt je eigen (warme) kleren weer aan, krijgt vaak nog een presentje en dan brengt Jente of Martin je weer naar de tribune waar je samen met je ouder/begeleider de wedstrijd kunt bekijken! Hopelijk pakt Heracles Almelo drie punten en heb jij de dag van je leven!!

  Nog geen Herakid? Meld je hier snel aan!