Het is nog niet mogelijk om je aan te melden voor uitwedstrijden van het seizoen 2022-2023.


Alle Herakids plus leden kunnen zich voor elke uitwedstrijd opgeven om mee te lopen met de line-up! Hoe stoer is dat, als jij je vriendjes in de klas kunt vertellen dat je met Justin Hoogma of Emil Hanson op het veld hebt gestaan. En daarna ook nog gratis de wedstrijd kon bekijken. Als je Herakid plus lid bent, maak je óók nog eens kans om mee te lopen tijdens thuiswedstrijden!

Leuk idee, om mee te lopen aan de hand van de spelers, maar hoe gaat dat dan eigenlijk? Een veelgestelde vraag en hierbij het antwoord: 

1. Aanmelden, uitnodiging en álle informatie

Als Als jij wilt meelopen met de line-up bij een uitwedstrijd, kun jij je opgeven door lid te worden van de betaalde variant van de Herakids onderaan deze pagina. Per wedstrijd worden elf Herakids ingeloot, die bij deze wedstrijd mogen meelopen. Zij ontvangen per mail de uitnodiging met daarin álle informatie. Waar zij het beste kunnen parkeren, waar ze zich aansluitend moeten melden en dat zij daar per Herakid twee kaartjes krijgen om samen met een begeleider de wedstrijd te bekijken! Heracles Almelo zorgt voor elke wedstrijd voor begeleiding: Janny Bijlstra of Martin Kosters. Zij nemen de tas met tenues mee, zodat jij alleen je voetbal-/sportschoenen hoeft mee te nemen.

2. Omkleden, uitleg en meelopen het veld op

Als iedereen zich heeft gemeld, gaan de line uppers met de begeleiding naar de kleedkamers. De ouders/begeleiders kunnen dan alvast plaatsnemen op de tribune. Jij krijgt het clubtenue aan en Janny of Martin legt je haarfijn uit wat er gaat gebeuren! En dan komt het moment suprême… De spelers lopen uit de catacomben, jij staat al klaar op het veld en de spelers komen jullie tegemoet. Veel camera’s zijn op je gericht (dus de thuisblijvers zien je op tv!) jij loopt heel stoer voorop, wacht bij de middenstip op de spelers. De spelers schudden de handen en dan krijg jij een seintje dat je weer terug mag rennen! 

3. Samen de wedstrijd kijken

In de kleedkamer praat je met de andere Herakids na over je unieke ervaring! Je trekt je eigen (warme) kleren weer aan, krijgt vaak nog een presentje en dan brengt Janny of Martin je weer naar de tribune waar je samen met je ouder/begeleider de wedstrijd kunt bekijken! Hopelijk pakt Heracles Almelo drie punten en heb jij de dag van je leven!!

Nog geen Herakid? Meld je hier snel aan!

Voor de line up tijdens thuiswedstrijden worden Herakids door Bultje ingeloot, hier kan je dus niet voor aanmelden.