Onze BusinessClub is de ideale plek om te netwerken. Uiteraard is onze BusinessClub rondom thuiswedstrijden van Heracles Almelo zeer geschikt om zakelijke contacten op te doen. Daarnaast leent de BusinessClub zich uitstekend om bijeenkomsten te organiseren, van bedrijfsuitje tot grootschalig evenement.

NEEM CONTACT OP

Voor meer informatie over de mogelijkheden van de BusinessClub kunt u contact opnemen met de afdeling Commercie via commercie@heracles.nl of per telefoon op 0546-817070.

GROTE BAR

De grote bar vormt het centrale punt in onze ruim opgezette BusinessClub. Wij serveren hier verschillende soorten dranken.  Vanaf de centrale bar heeft u goed zicht op een groot deel van de BusinessClub. Zo kijkt u onder meer na afloop van de wedstrijd live naar de persconferentie op een van de vele televisieschermen.

ZITHOEKEN

Voor, tijdens of na de wedstrijd kunt u plaatsnemen in een van de zithoeken in de BusinessClub. De zithoeken beschikken ieder over luxueuze Chesterfield-banken en sfeervolle inrichting. Onder het genot van een hapje en een drankje praat u samen met andere BusinessClubleden na over de wedstrijd. De zithoeken vormen de ideale plek om te netwerken.

WIJNBAR

Een bijzondere plek in onze BusinessClub is de wijnbar. Hier schenken wij een gevarieerd aanbod aan wijnen, speciaal voor de echte fijnproever. Bij de naastgelegen tapasbar bestelt u een passend hapje voor u en uw gezelschap.

RESTAURANTS

De bar die zich bevindt in het buffetgedeelte van het restaurant is voor iedereen toegankelijk. Onze medewerkers staan hier graag voor u klaar. Ook hier schenken wij uw favoriete dranken.

Foto’s Businessclub