Van de Bornsestraat tot waar de club ook gaat. In 1999 verhuisden wij naar het Van Riemsdijkplein. In 25 jaar zagen we honderden helden schitteren in ons eigen shirt. We behaalden honderden prachtige overwinningen op ons eigen veld. We scoorden honderden mooie doelpunten voor onze eigen club. En we beleefden ontelbaar veel onvergetelijke momenten op onze eigen grond. Al 25 jaar is dit ons thuis.

Het moment dat Job ten Thije het eerste doelpunt scoorde en wij, samen met jou, voor het eerst konden juichen in ons thuis. Het moment dat onze club kampioen werd van de Eerste Divisie en Nico-Jan Hoogma de schaal in de lucht hield, in ons thuis. We klommen omhoog, met Almelo in ons hart en Europa in het oog. Europees voetbal, in ons thuis. Samen genoten we van hoogtepunten en samen werden we sterker na diepe dalen. In 2023 werden we opnieuw kampioen en vierden we samen de titel, in ons thuis. We kwamen terug, blijven daar en nu willen we door. Op naar nog een Eredivisieseizoen, in ons thuis.

Ieder jaar zien we spelers komen en gaan. Maar wij Heraclieden, wij blijven altijd gaan. Wij zijn Heracles. De club van vallen en opstaan, de club van nooit opgeven, de club van ons. Van generatie op generatie, iedere week en iedere dag. Dit is mijn club en dit is mijn thuis. Al 25 jaar.

Op naar nóg een jaar met nieuwe helden, nieuwe overwinningen en nieuwe doelpunten. Een jaar met nieuwe onvergetelijke momenten in ons thuis. Ben jij erbij? Verleng nu jouw seizoenkaart voor donderdag 6 juni, 23.59 uur, om jouw huidige seizoenkaart en plek te behouden! Verleng online óf kom langs in de FanServiceShop. Bekijk voor de zekerheid heracles.nl/seizoenkaart voor alle verkoopperioden.


Hoe verleng ik mijn seizoenkaart online?

• Ga naar heracles.nl/seizoenkaart
• Klik op Verleng nu, doe dit binnen de ticketing omgeving opnieuw tot je bij jouw seizoenkaart bent.
• Wordt je gevraagd om in te loggen, log dan in met jouw Heracles Account.
• Zie jij jouw seizoenkaart staan? Dan kan je direct deze verlengen. Klik op Verder.
• Je bent nu in de winkelmand. Controleer jouw stoel en prijstype, ga akkoord met de voorwaarden en klik vervolgens op Bestelling afronden.
• Kies jouw betaalmethode, vul de gegevens in en klik op Betaling afronden.Rond indien je direct betaalt de betaling af bij jouw bank via iDEAL.
• Gefeliciteerd, het verlengen van jouw seizoenkaart is gelukt.

Nog geen Heracles Account? Maak dan met de gegevens die bij ons bekend zijn een nieuw Heracles Account aan, in veel gevallen wordt jouw relatienummer automatisch gekoppeld op basis van e-mailadres, naam en geboortedatum.


Verkoopperiodes

Jij kan jouw seizoenkaart verlengen tot en met uiterlijk donderdag 6 juni 2024, 23.59 uur. Tijdens de verlengperiode is het niet mogelijk om te verhuizen of een nieuwe seizoenkaart aan te schaffen. Na de verlengingsperioden zullen een aantal verhuisperioden volgen, alvorens de verkoop voor de wachtlijst en de reguliere verkoop starten.

Verlengingsperiode:
• Dinsdag 21 mei 2024, 10.00 uur tot donderdag 6 juni 2024, 23.59 uur: Verlengingsperiode

Verhuisperiodes (data onder voorbehoud):
• Dinsdag 11 juni 2024 tot en met vrijdag 14 juni 2024: Verhuisperiode naar safe standing (hierover volgt later meer informatie)
• Maandag 17 juni 2024 tot en met woensdag 19 juni 2024: Verhuisperiode huidige seizoenkaarthouders Vak Q & R naar andere vakken (hierover volgt later meer informatie)
• Donderdag 20 juni 2024 tot en met maandag 24 juni 2024: Verhuisperiode overige seizoenkaarthouders

Verkoopperiodes:
• Dinsdag 25 juni 2024, 10.00 uur: Verkoop voor wachtlijst seizoenkaart (indien beschikbaar)
• Dinsdag 2 juli 2024, 10.00 uur: Reguliere verkoop (indien beschikbaar)


Meer informatie

Safe standing (Vakken Q & R)
Op vrijdag 3 mei maakte Heracles Almelo bekend dat het bij overgang naar safe standing het sta-vak Q komende zomer gaat uitbreiden met Vak R. Dit naar aanleiding van de enquête die is verspreid onder alle seizoenkaarthouders. Voor alle huidige seizoenkaarthouders uit Vak Q en Vak R staat een reservering klaar voor een plek op de nieuwe safe standing tribune. Wil je hier geen onderdeel van uitmaken? Verleng dan je seizoenkaart niet. Je krijgt vervolgens in de verhuisperiodes voorrang op andere seizoenkaarthouders voor het uitzoeken van een nieuwe plek in het stadion.

• Meer informatie over de uitbreiding van safe standing op heracles.nl/safestanding
• Meer informatie voor seizoenkaarthouders op heracles.nl/vakr

Geen seizoenkaart voor drie jaar meer aankomend seizoen
Op dit moment staat er een aantal veranderingen op de planning voor de reguliere tribune met de uitbreiding van de safe standing en de verhuizingen van seizoenkaarthouders die het tot gevolg heeft. Bovendien kunnen wij op dit moment een seizoenkaart voor drie jaar niet op een duidelijke en supportersvriendelijke manier verkopen. Beide argumenten hebben ons doen besluiten om voor komend seizoen geen seizoenkaart voor drie jaar aan te bieden.

Herakids+-tarief vervangt Kind-tarief
Het huidige kindtarief bij seizoenkaarten zal vanaf seizoen 2024-2025 alleen beschikbaar zijn voor Herakids+. Vanaf komend seizoen zal dit het Herakids+ tarief heten. Zo kunnen wij de leden laten profiteren van dit extra voordeel, naast de vele andere voordelen die Herakids+ al met zich mee brengt. Nog geen lid van Herakids+, maar wil jij volgend seizoen wel weer met korting een seizoenkaart? Meld je dan snel aan.

Team Zwart Wit-tarief vervangt Jeugd-tarief
Het huidige jeugdtarief bij seizoenkaarten zal vanaf seizoen 2024-2025 alleen beschikbaar zijn voor Team Zwart Wit. Vanaf komend seizoen zal dit het Team Zwart Wit tarief heten. Nog geen lid van Team Zwart Wit, maar wil jij volgend seizoen wel weer met korting een seizoenkaart? Meld je dan snel aan.

Betaalmogelijkheden
Zoals bij ons gebruikelijk, denken wij graag mee als het gaat om de betaling van jouw seizoenkaart.

• iDEAL
• Incasso voor één termijn
• Incasso voor vier termijnen
• PIN óf contant (alleen in de FanServiceShop)
• Factuur (alleen voor zakelijke relaties)

Incasso voor één termijn
Alle seizoenkaarten die voor de 20e van iedere maand worden besteld met deze betaalmethode, zullen de 27e worden geïncasseerd. De eerste incasso zal plaatsvinden op 27 mei 2024. Deze betaalmethode is mogelijk van 21 mei tot en met 19 augustus.

Incasso voor vier termijnen
Bij het kiezen voor deze betaalmethode zal het bedrag van de seizoenkaart verdeeld over vier termijnen worden afgeschreven. Aan het eind van de maand volgt de afschrijving van augustus tot en met november. Per termijn betaal je €1,50 extra. Deze betaalmethode is mogelijk van 21 mei tot en met 19 augustus.