Een speciale persconferentie voor Herakids, een Decemberfeest, een Eindfeest én twee Herakidswedstrijden waar alle leden van Herakids+ gratis naar toe konden; en dat is nog maar een klein gedeelte van alle geslaagde acties en activiteiten die we voor de jonge Heraclieden hebben georganiseerd. Wil jij ook komend seizoen lid blijven of worden van Herakids+? Lees dan alle onderstaande informatie, vul het formulier in en zorg dat jij er komend seizoen (weer) bij bent!

De voordelen

• Tot wel 130 euro korting op je seizoenkaart
• Ieder seizoen een gaaf cadeau
• 10% korting in de FanServiceShop
• Gratis naar twee geselecteerde thuiswedstrijden per seizoen
• Videoboodschap van een speler naar keuze
• Kans op line-up bij thuis- en uitwedstrijden
• Meedoen aan unieke winacties
• Herakids+ pasje
• Kinderfeestje = jarige gratis
• Gratis entree tot alle Herakids-activiteiten
• Ieder seizoen Bultje’s magazine
• Maandelijks Bultje’s nieuwsbrief

Kindtarief seizoenkaart wordt vervangen door Herakids+ tarief
Naast alle acties en activiteiten die we ieder seizoen organiseren, willen we vanaf volgend seizoen Herakids+ nog belangrijker maken. Het huidige kindtarief bij seizoenkaarten zal vanaf seizoen 2024-2025 alleen beschikbaar zijn voor Herakids+. Vanaf komend seizoen zal dit het Herakids+ tarief heten. Zo kunnen wij de leden laten profiteren van dit extra voordeel, naast de vele andere voordelen die Herakids+ al met zich mee brengt. Nog geen lid van Herakids+, maar wil jij volgend seizoen wel weer met korting een seizoenkaart? Meld je dan snel hieronder aan.

Jouw lidmaatschap wordt vanaf seizoen 2024-2025 automatisch verlengd
Leden van Herakids+ hebben hun lidmaatschap de afgelopen seizoenen opnieuw moeten verlengen. Dat zal nu voor de laatste keer moeten. Vanaf het seizoen 2024-2025 zullen de lidmaatschappen ieder seizoen automatisch verlengd worden. Dit zal ook betekenen dat een lidmaatschap van Herakids+ automatisch overgaat in een lidmaatschap van Team Zwart Wit na het seizoen dat de Heraclied 13 jaar is geworden. Het lidmaatschap van Team Zwart Wit stopt automatisch na het seizoen dat het lid 18 jaar is geworden. 


Meld je hier nu aan:

  GEGEVENS HERAKID+:

  GEGEVENS OUDER/VOOGD:

  Bekijk je deze pagina vanuit de Heracles Almelo App? Meld je dan aan via deze pagina op heracles.nl.


  Algemene voorwaarden

  • Een lidmaatschap van Herakids+ en Team Zwart Wit kost €19,03 per seizoen en wordt automatisch verlengd.
  • Iedereen die geboren is na 1 juli 2012 kan in het seizoen 2024-2025 lid worden van Herakids+. Ben jij geboren tussen 1 juli 2007 en 30 juni 2012? Dan kan jij in het seizoen 2024-2025 lid worden van Team Zwart Wit.
  • Herakids+ gaat automatisch over in een lidmaatschap van Team Zwart Wit na het seizoen dat de Heraclied 13 jaar is geworden.
  • Het lidmaatschap van Team Zwart Wit stopt automatisch na het seizoen dat het lid 18 jaar is geworden. 
  • Een seizoen duurt van 1 juli tot 30 juni.
  • Wanneer je het lidmaatschap bent aangegaan van Herakids+ of Team Zwart Wit, machtig je Heracles Almelo, tot wederopzegging, om de contributie van €19,03 ieder seizoen van de rekening af te schrijven. Het lidmaatschap geldt voor onbepaalde tijd, met een minimum van één jaar. Als je het lidmaatschap wil beëindigen, dan laat je dit schriftelijk weten (ten minste voor 1 mei, anders wordt het lidmaatschap met een jaar verlengd).

  Bij het aangaan van het lidmaatschap ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden die van toepassing zijn zoals hierboven geschreven.

  Je kan je te allen tijde afmelden voor Herakids+ of Team Zwart Wit. Je lidmaatschap loopt dan wel door tot aan het einde van het voetbalseizoen (30 juni). Wil je je afmelden voor het lidmaatschap, klik dan hieronder en wij stoppen het lidmaatschap per het nieuwe seizoen.