Op vrijdag 3 mei maakte Heracles Almelo bekend dat het bij overgang naar safe standing het sta-vak Q komende zomer gaat uitbreiden met Vak R. Dit naar aanleiding van de enquête die is verspreid onder alle seizoenkaarthouders. Nadat dit besluit kenbaar werd gemaakt, kwamen er vanuit Vak R logischerwijs diverse vragen over hoe seizoenkaarten verlengd moeten worden, wat je moet doen indien je wil verplaatsen en hoe deze procedure eruit komt te zien.


Seizoenkaartverlenging voor Vak R
Voor alle huidige seizoenkaarthouders in Vak R wordt de huidige plek als reservering klaargezet in de seizoenkaartverlenging. Wil jij onderdeel uitmaken van de safe standing tribune? Dan is het simpel. Je kunt deze reservering bevestigen en daarmee jouw staplek in het nieuwe Vak R verzilveren.

Voorrang bij verplaatsen voor Vak R
Wil je geen onderdeel uitmaken van de safe standing tribune, maar een nieuwe plek uitzoeken in het stadion? Dan vragen we je om tijdens de seizoenkaartverlenging helemaal niets te doen. De reservering voor een staplek vervalt na de verlengperiode. Na de verlengperiode zal een periode volgen waarin de safe standing tribune wordt gevuld door andere seizoenkaarthouders die hiernaartoe willen verhuizen. Er zal gewerkt worden met een voorrangsgroep.

Indien deze periode is afgelopen krijg jij, als seizoenkaarthouder in Vak R die niet op de safe standing tribune wil plaatsnemen, voorrang om een seizoenkaart aan te schaffen op één van de vrijgekomen stoelen of reeds vrije stoelen in het stadion. Er zal ook een inloopavond worden georganiseerd, zodat Heraclieden uit de vakken Q en R de kans hebben om zelf hun nieuwe stoel uit te kiezen in het stadion. Bovendien denken we mee als seizoenkaarthouders uit de vakken Q en R als groep willen verplaatsen. Pas daarna krijgt de rest van de seizoenkaarthouders de mogelijkheid om te verhuizen binnen het stadion.


Prijzen op safe standing
Op de safe standing tribune zullen geen aangepaste prijstarieven gelden. Dat betekent dat er in zowel Vak Q als Vak R de reguliere ticketprijzen gelden. Deze reguliere prijzen zijn gelijk aan de rest van de korte zijde.

Prijzen bij verplaatsing vanuit Vak R
Wij snappen dat je door de keuze die is gemaakt wellicht wil verplaatsen. Een verplaatsing naar de lange zijde zou dan een hogere seizoenkaartprijs met zich meebrengen. Als geste naar de seizoenkaarthouders op Vak R die willen verplaatsen, bieden wij drie jaar lang de seizoenkaartprijs van de korte zijde (van jouw leeftijdscategorie). Daarbij geldt voor ieder seizoen de prijs die op dat moment voor de korte zijde wordt gehanteerd.

Let op: dit aanbod geldt alleen wanneer je in de komende seizoenkaartverlenging/-verkoop ervoor kiest om te verplaatsen van Vak R naar een andere plek in het stadion. Dit aanbod is bovendien alleen te verzilveren in de FanServiceShop of wanneer je per e-mail contact opneemt met ticketing@heracles.nl.


Meer informatie over de seizoenkaartverkoop en de bijbehorende verleng-, verhuis- en verkoopperioden volgt zodra het huidige seizoen is afgelopen. Aankomende zondag 19 mei speelt Heracles Almelo om 14.30 uur in de laatste speelronde thuis tegen Fortuna Sittard.