Op zondag 28 april 2024 reist Heracles Almelo af naar Zwolle voor de Overijsselse derby tegen PEC Zwolle. De aftrap in het MAC³PARK stadion vindt plaats om 12.15 uur. Voor de wedstrijd in Zwolle geldt een verplichte buscombi. Het uitvak is volledig uitverkocht. Dat betekent dat er 500 Heraclieden de ploeg van Erwin van de Looi met de bus achterna reizen.

Let op:
• In het uitvak van het MAC³PARK stadion is alcoholgebruik niet toegestaan. Ook in de bussluis in Zwolle en de ruimte voor het uitvak is het verboden om met een alcoholisch drankje te staan. Dit is enkel en alleen toegestaan in de bus. Lees onderaan de spelregels hiervoor.

FanServiceShop op Koningsdag gesloten
Onze FanServiceShop is op Koningsdag, zaterdag 27 april 2024, gesloten. Indien jij je kaarten nog op moet halen kan dit dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag nog gedurende onze reguliere openingstijden.

Ontbijtbuffet voorafgaand aan de busreis
Als blijk van waardering voor de onvoorwaardelijke steun biedt Heracles Almelo een gratis ontbijtbuffet aan voor alle meereizende Heraclieden. Het ontbijtbuffet op zondagochtend is geopend vanaf 09.00 uur. De 500 Heraclieden kunnen vanaf dan in onze BusinessClub genieten van een exclusief Heracles Almelo-ontbijt mede mogelijk gemaakt door onze partner Almelounge en gezamenlijk toeleven naar de wedstrijd. Om 10.00 uur sluit het buffet, want de supportersbussen vertrekken tussen 10.15 uur & 10.55 uur richting Zwolle.


Vertrekinformatie:

Vertrektijden bussen:
De bussen vertrekken vanaf het uitvak van Erve Asito in meerdere clusters richting Zwolle. De toegang naar het uitvak verloopt via stadioningang 1 (links van de FanServiceShop). De bussen vertrekken in drie clusters.

• Cluster 1 (bus 1 t/m 3): De bussen van cluster 1 vertrekken om 10.15 uur. Hiervoor dien je uiterlijk 10.00 uur aanwezig te zijn.
• Cluster 2 (bus 4 t/m 6): De bussen van cluster 2 vertrekken om 10.35 uur. Hiervoor dien je uiterlijk 10.20 uur aanwezig te zijn.
• Cluster 3 (bus 7 t/m 9): De bussen van cluster 3 vertrekken om 10.55 uur. Hiervoor dien je uiterlijk 10.40 uur aanwezig te zijn.

Bussponsor: Brookhuis
Ook dit seizoen zijn weer bussponsoren bereid gevonden om de busreis goedkoper aan te kunnen bieden. De bussponsor voor PEC Zwolle – Heracles Almelo is Brookhuis, verantwoordelijk voor de busreizen naar al onze uitwedstrijden.


Voorwaarden

Restricties alcoholgebruik uitvak
• In het uitvak van het MAC³PARK stadion is alcoholgebruik niet toegestaan. Ook in de bussluis in Zwolle en de ruimte voor het uitvak is het verboden om met een alcoholisch drankje te staan. Dit is enkel en alleen toegestaan in de bus. Zie hieronder de spelregels daarvoor.

Restricties alcoholgebruik busreis
De heenweg mag een supporter per persoon maximaal meenemen in de bus:

• Óf maximaal drie keer 0,33L blikjes bier
• Óf maximaal twee keer 0,5L blikjes bier

De terugweg mag een supporter per persoon maximaal meenemen in de bus:

• Geen beperking op de hoeveelheid bier
• Maximaal één fles drank <15%

De alcoholische consumpties die zijn toegestaan voor de terugweg worden bewaard in de laadruimte van de bus. Alle alcoholische consumpties die überhaupt niet zijn toegestaan worden ingenomen bij het betreden van de bus. Gangpaden in de bussen te allen tijde vrijlaten. Koelboxen en -tassen zijn niet toegestaan in de bus. Ook die zullen in de laadruimte moeten worden geplaatst. Dit geldt voor zowel de heen- als terugreis.

Let op: Alcoholische dranken zijn uitsluitend toegestaan voor supporters vanaf 18 jaar. Er kan een legitimatiecontrole plaatsvinden. Alcoholbezit bij minderjarigen kan leiden tot inname.

De volgende standaardvoorwaarden zijn bij dit duel van toepassing
• Je moet tijdig een uitkaartregistratie hebben. Deze kan je online aanvragen of updaten via heracles.nl/uitkaartregistratie.
• Voor uitkaarten dien je in het bezit te zijn van een seizoenkaart of Fankaart voor het restant van dit seizoen.
• Je moet een geldig identiteitsbewijs kunnen laten zien.
• Kaarten zijn persoonsgebonden