Creatieve Heraclieden, opgelet! Vanaf nu kunnen jullie de wedstrijdshirts van volgend seizoen ontwerpen. Kun je goed photoshoppen of ben je bedreven met Adobe Illustrator? Kun je mooi tekenen of ga je toch met blikken verf aan de slag? Laat je creativiteit het werk doen en stuur ons jouw ontwerp voor het nieuwe thuis- of uitshirt. Wie weet spelen we er volgend seizoen in!

Stuur nu je ontwerp in

Je hebt iets minder dan twee weken de tijd om jouw ontwerp(en) in te sturen. Op woensdag 4 oktober om 12.00 uur sluit onze (digitale) brievenbus. Stuur het ontwerp naar info@heracles.nl of breng het langs in de FanServiceShop!

Houd hiermee rekening:

  • Gebruik een van de drie standaard-ontwerpen van kledingsponsor Acerbis als basis. Download ze hier.
  • Verticale zwart-witte strepen en/of een relatie met een historisch shirt zijn de uitgangsposities voor het thuisshirt.
  • Kies voor het uitshirt een kleur dat voldoende afwijkt van het thuisshirt. Dit omdat het thuis- en uitshirt conform de KNVB-regels voldoende van elkaar moeten afwijken qua kleur.
  • De mouwen van een shirt moeten dezelfde kleur(stelling) hebben. 

Stemmen

Evenals vorig seizoen kiest een selectiecommissie de drie mooiste thuis- en uitshirts. Geheel volgens onze clubtraditie kunnen onze seizoenkaarthouders uit deze drie thuis-en uitshirts stemmen op hun favoriete ontwerp. De winnende ontwerpen worden in productie genomen.

De selectiecommissie bestaat uit afvaardigingen van supporters, sponsoren, spelers en staf.

Actievoorwaarden: Heracles Almelo behoudt zich het recht om wijzigingen in het shirt aan te brengen, wanneer dit vanwege KNVB-reglementen of om technische redenen noodzakelijk is. Het ontwerp wordt eigendom van Heracles Almelo. Het is niet toegestaan de actie op commerciële wijze te benutten.