Nog steeds nagenietend van het prachtige kampioenschap in de Keuken Kampioen Divisie nadert het komende seizoen in de Eredivisie. Op zondag 2 juli zal de selectie van John Lammers de eerste training afwerken. Met het debuut van Almere City FC zijn de 18 ploegen voor het komende Eredivisieseizoen bekend! Eind juni zal het speelschema bekend gemaakt worden.

Maandag 12 juni om 10.00 uur is de reguliere verkoop van seizoenkaarten gestart voor het seizoen 2023-2024. In de verlengingsperiode zijn er al maar liefst 7407 seizoenkaarten verkocht. Direct na de start van de reguliere verkoop vloog dat aantal over de 7500 heen. Daarmee hebben we nu al het aantal seizoenkaarthouders van afgelopen seizoen inclusief halve seizoenkaarten geƫvenaard. We hebben nog slechts 500 seizoenkaarten te verkopen voordat wij ons maximum aantal seizoenkaarten hebben bereikt. Verzeker jezelf nu nog snel van 17 wedstrijden Heracles Almelo en Eredivisievoetbal.

7500 seizoenkaarten

Wil jij het gevoel van Eredivisie met Heracles Almelo op Erve Asito beleven? Bestel dan nu snel jouw seizoenkaart voor 2023-2024. Bestellen kan online via heracles.nl/seizoenkaart of in de FanServiceShop op Erve Asito.