Op onze 120e verjaardag, woensdag 3 mei, zijn we zowel online als in de FanServiceShop gestart met de seizoenkaartverlenging. Het was voor alle seizoenkaarthouders van het afgelopen seizoen in de Keuken Kampioen Divisie mogelijk om hun eigen stoel te verlengen tot en met afgelopen maandag 5 juni. We hebben het ongekende aantal behaald van 7407 seizoenkaarten aan het einde van de verlengperiode. Fantastisch!

We begonnen de verlengperiode met 819 supporters die in de zomer van 2021 al een seizoenkaart voor drie seizoenen aanschaften. Deze supporters gaan komend seizoen hun laatste seizoen van de driejarige seizoenkaart in.

Naast de seizoenkaarten voor drie seizoenen en de seizoenkaarthouders die hun eigen stoel in de afgelopen periode verlengden mogen we komend seizoen ook al 693 nieuwe seizoenkaarthouders verwelkomen.

Vergelijking met 2022-2023

Afgelopen seizoen kwamen we in totaal tot een aantal van 7500 verkochte seizoenkaarten. Nu zitten we ruim voor aanvang van het nieuwe volledige seizoen al bijna op datzelfde aantal van 7500. Destijds hadden we na afloop van de verlengperiode (dinsdag 14 juni 2022) een aantal van 5627 verkochte seizoenkaarten.

Van de 7500 seizoenkaarten waren toen dus al 819 seizoenkaarten voor drie seizoenen en verkochten we in aanloop naar de tweede seizoenshelft 451 halve seizoenkaarten.

Maximum aantal seizoenkaarthouders

Ons stadion Erve Asito biedt plaats aan 12.080 toeschouwers. Daarvan zijn 2.000 plekken onderdeel van de skyboxen en BusinessClub-tribune. Het uitvak biedt plek aan 500 supporters van onze tegenpartij. Onze reguliere tribune biedt dus plaats aan 9.580 Heraclieden. Daarvan hebben wij besloten dat er 8.000 plekken beschikbaar worden gesteld voor seizoenkaarten.

Versturen van de seizoenkaarten

De seizoenkaarten zullen begin juli verstuurd worden naar de seizoenkaarthouders. Heb jij jouw seizoenkaart niet ontvangen voorafgaand aan de oefenwedstrijd tegen FC Emmen op dinsdag 25 juli? Neem dan contact op met ticketing@heracles.nl.

25 juli 2023 – dinsdag 19:00
Erve Asito, Almelo
HER
VS
Oefenwedstrijd
EMM

Verhuisperiode & reguliere verkoopperiode

Tot en met aanstaande zaterdag 10 juni bestaat de mogelijkheid om te verhuizen in het stadion. Seizoenkaarthouders die hun seizoenkaart nog niet hebben verlengd kunnen nog steeds voor de oude Eredivisieprijs (met uitzondering van de seizoenkaarten in Vak G) hun seizoenkaart aanschaffen en een beschikbaar plekje uitzoeken. Vanaf maandag 12 juni zullen de nieuwe seizoenkaartprijzen voor iedereen gelden.

Maandag 12 juni zal om 10.00 uur de reguliere verkoop van seizoenkaarten starten. Nog geen seizoenkaart en wil je er in de Eredivisie wel bij zijn? Koop dan vanaf maandag jouw seizoenkaart op heracles.nl/seizoenkaart of in de FanServiceShop op Erve Asito.