Vrijdagavond staat de belangrijke thuiswedstrijd tegen Willem II op het programma. Kom jij ook naar de wedstrijd? Op deze pagina vind je alle informatie voor je bezoek aan de wedstrijd.

Tientjes-actie voor Seizoen- en Fankaarthouders

Voor alle seizoen- en Fankaarthouders is het mogelijk om voor slechts €10,- kaarten (bij) te kopen. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar, dus heb jij nog geen kaart voor de wedstrijd? Schaf deze dan voor een gereduceerd tarief aan via onderstaande button.

Voor dit duel geldt een clubkaartverplichting. Je dient dus een seizoen- of Fankaart te hebben. Iedere clubkaarthouder kan maximaal vier kaarten (bij) bestellen.

Museum geopend vanaf 18.30 uur

Heracles Almelo is een club met een roemrijke historie. Verschillende prachtige hoofdstukken hiervan zijn te zien in het clubmuseum op Erve Asito. Op vrijdag 17 februari, voordat Heracles Almelo en Willem II om 20.00 uur aftrappen in de vijfentwintigste speelronde van de Keuken Kampioen Divisie, zal het museum vanaf 18.30 uur geopend zijn. 

Supporters en sponsoren met een seizoenkaart of wedstrijdkaart zijn vanaf dat tijdstip van harte welkom in het museum.

Ben je seizoenkaarthouder of heb je een ticket voor de wedstrijd? Wees welkom! Vanaf 18.30 uur is het museum geopend.

Voorbeschouwing met John Lammers

“Als je Willem II op dit moment ziet, zijn het fanatisme en enthousiasme ontzettend groot”, blikt John Lammers vooruit op de clash met de Tilburgers. “Ze spelen in een vaste samenstelling en hebben een manier van spelen ontwikkeld waar ze de laatste drie wedstrijden mee gewonnen hebben.”

De hoofdtrainer hoopt een overtuigende wedstrijd van zijn ploeg te zien. “We moeten dezelfde normen en waarden tonen die wij tegen MVV hebben getoond. We kunnen goed voetballen, we kunnen van iedereen winnen maar het begint met strijd en passie.”

Bekijk hier de volledige voorbeschouwing met John Lammers bij Heracles TV.

Wedstrijdaanbieding van de FanServiceShop

Van donderdag 16 februari tot en met zondag 19 februari is het officiële badlaken van Heracles Almelo tijdens het seizoen 2022/2023 in de aanbieding. Het gehele weekend krijg jij als fan maar liefst 25% korting! Zo betaal je in de FanServiceShop en online via shop.heracles.nl geen €34,95, maar slechts €26,21!

De FanServiceShop is geopend tot de aftrap van de wedstrijd. Na afloop openen de deuren van de FanServiceShop tot een half uur na de wedstrijd.

Stem vanaf de 75e minuut op de People Appy Man of the Match

Stem vrijdagavond op jouw People Appy Man of the Match van Heracles Almelo – Willem II. De People Appy Man of the Match wordt mede mogelijk gemaakt door personeelsapp People. Het is mogelijk om te stemmen tot 15 minuten na de wedstrijd.

Stemmen kan vanaf de 75e minuut via heracles.nl/motm

Rookvrije stadion

Supporters komen naar het stadion om te genieten van een voetbalwedstrijd. We willen ervoor zorgen dat al onze supporters dit kunnen doen in een rookvrije omgeving. We vragen alle rokers rekening te houden met hun medesupporters die niet roken.

Supporters kunnen op een tribune, met vaste plaatsen, nu eenmaal niet een andere plek opzoeken. Daarnaast willen we ook een voorbeeld stellen naar kinderen die naar het voetbal komen kijken. Vanaf het seizoen 2020-2021 zijn alle Eredivisie- en Keuken Kampioen Divisie stadions rookvrij.

Erve Asito is rookvrij. Roken in (delen van) het stadion is uitsluitend toegestaan in de daarvoor aangegeven plaatsen en/of ruimten. Heracles Almelo is gerechtigd om boetes die voortvloeien vanuit de KNVB en/of andere organisaties, te verhalen op personen die zich niet houden aan het rookbeleid.