Heracles Almelo neemt het vrijdagavond in eigen huis op tegen Willem II. Op Erve Asito wordt om 20.00 uur afgetrapt. Trainer John Lammers kan wegens blessures niet beschikken over Sem Scheperman, Robin Polley en Abed Nankishi.

De wedstrijd van afgelopen maandag tegen MVV werd in Maastricht gewonnen met 0-2. De uitsupporters konden genieten van twee goals van Anas Ouahim. John Lammers was erg tevreden over de kwaliteit die zijn ploeg liet zien op het veld. “Je moet altijd volledige strijd en passie voor je club geven en dat hebben ze gedaan. Als je betere keuzes maakt, had de uitslag nog groter kunnen zijn. Wat ik heel mooi vond is dat we daar alle agressie in hebben gelegd, zowel aanvallend als verdedigend.”

Willem II wordt door de hoofdtrainer gezien als een elftal dat veel kwaliteit heeft. “Ik vind dat ze twee hele gevaarlijke spitsen hebben, dus daar moeten we ons tegen wapenen. Op de zijkant hebben ze twee lopers die heel de zijkant bestrijken dus die zullen we ook goed moeten bespelen.”

Lammers vervolgt over de tegenstander van morgenavond: “Als je Willem II op dit moment ziet, zijn het fanatisme en enthousiasme ontzettend groot. Ze spelen in een vaste samenstelling en hebben een manier van spelen ontwikkeld waar ze de laatste drie wedstrijden mee gewonnen hebben.”

De hoofdtrainer hoopt een overtuigende wedstrijd van zijn ploeg te zien. “We moeten dezelfde normen en waarden tonen die wij tegen MVV hebben getoond. We kunnen goed voetballen, we kunnen van iedereen winnen maar het begint met strijd en passie.”

Bekijk de volledige voorbeschouwing op Heracles TV.