Op zondag 15 januari 2023 speelt Heracles Almelo de eerste competitiewedstrijd van de tweede competitiehelft in eigen huis om 14.30 uur. Directe concurrent op de ranglijst PEC Zwolle komt op bezoek. De kaartverkoop voor deze wedstrijd start op donderdag 22 december 2022 om 10.00 uur.


15 januari 2023 – zondag 14:30
Erve Asito, Almelo
HER
VS
Keuken Kampioen Divisie
ZWO

Voor de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle gelden extra verkoop- en bezoekvoorwaarden. Neem deze regels goed door voordat je kaarten aanschaft.
Heracles Almelo hanteert de aangescherpte verkoop- en bezoekvoorwaarden in het belang van de eigen achterban. De club wil er bij het duel tegen PEC Zwolle een zwart-wit feest van maken. De regelgeving rondom de kaartverkoop wordt gehanteerd om zoveel mogelijk en uitsluitend Heracles Almelo-supporters de mogelijkheid te bieden om kaarten voor dit duel aan te schaffen. Supporters van PEC Zwolle kunnen uitsluitend kaarten bemachtigen voor het uitvak via de officiële kanalen van PEC Zwolle.


Voorwaarden Seizoenkaarthouders

• Iedere seizoenkaarthouder mag maximaal 2 kaarten bijkopen
• De seizoenkaarthouder en de persoon/personen voor wie de kaart is aangeschaft, moeten gelijktijdig en via dezelfde ingang het stadion betreden. Ter controle staat de naam en het relatienummer van de seizoenkaarthouder op de kaart van de introducés geprint. De tickets & seizoenkaarten worden bij controle met elkaar vergeleken.
• In verband met mogelijke legitimatiecontrole moet iedere supporter een identiteitsbewijs bij zich hebben.

Als seizoenkaarthouder verhinderd voor dit duel?
• Laat uiterlijk donderdag 12 januari 17.00 uur per mail via ticketing@heracles.nl weten aan wie je jouw seizoenkaart bij dit duel wil overdragen. Vermeld daarbij de volgende persoonsgegevens: voornaam, achternaam, woonplaats en geboortedatum. Na bevestiging mag je jouw seizoenkaart uitlenen voor dit duel.
• Let op: de persoon die vervolgens op jouw seizoenkaart het stadion betreedt moet de bevestiging, een kopie van jouw legitimatiebewijs en zijn/haar eigen legitimatiebewijs kunnen tonen aan de stewards.

Indien bovenstaande regels niet gehanteerd worden kan houders van de kaart toegang tot het stadion worden geweigerd, zonder restitutie.


Voorwaarden Fankaarthouders

• Fankaarthouders mogen maximaal 1 kaart aanschaffen die persoonsgebonden is
• In verband met mogelijke legitimatiecontrole moet iedere supporter een identiteitsbewijs bij zich hebben.

Op dit moment is het tijdelijk niet mogelijk om een Fankaart aan te schaffen (voor Go Ahead Eagles-thuis & PEC Zwolle-thuis). Indien bovenstaande regels niet gehanteerd worden kan houders van de kaart toegang tot het stadion worden geweigerd, zonder restitutie.