Heracles Almelo neemt het vrijdag thuis op tegen De Graafschap. Dan kunnen de Almeloërs de prima seizoensstart wellicht belonen met de eerste periodetitel. Als koploper gaat de ploeg van John Lammers de laatste speelronde van de eerste periode in. De periodetitel zou de eerste horde zijn naar ons hogere doel: #MissiePromotie. Dat eventuele feestje wil jij toch met ons vieren? Ben jij daar als Fankaarthouder bij? Of neem jij als seizoenkaarthouder weer iemand mee?

07 oktober 2022 – vrijdag 20:00
ERVE ASITO, ALMELO
HER
VS
Keuken Kampioen Divisie
GRA

Clubkaartverplichting
Voor de wedstrijd Heracles Almelo – De Graafschap geldt een clubkaartverplichting. Iedere seizoenkaarthouder en Fankaarthouder heeft de mogelijkheid om twee kaarten (bij) te kopen voor slechts €10,- per stuk.

Tegen Helmond Sport was de support al ongelofelijk goed met maar liefst 11.118 toeschouwers aan onze zijde. Dat aantal willen we tegen De Graafschap graag evenaren en zelfs overtreffen. Wees er bij en bestel nu jouw kaarten online of in de FanServiceShop.