Aanstaande maandag speelt Heracles Almelo het tweede uitduel van het seizoen. In Eindhoven is Jong PSV de tegenstander. De ploeg van John Lammers wordt – evenals bij de eerste uitwedstrijd tegen Jong FC Utrecht – gesteund door een stijf uitverkocht uitvak. Alle 400 beschikbare uitkaarten zijn verkocht.

Vrij vervoer en vertrektijden buscombi

Heraclieden kunnen met eigen vervoer afreizen naar Eindhoven. Daarnaast zullen de Heraclieden – die in het bezit zijn van een buscombi-kaart – per bus naar het uitduel worden vervoerd. De vertrektijden van de bus zijn als volgt:

• Voor het meereizen met de bus dien je om 16.15 uur aanwezig te zijn bij Erve Asito. Toegang verloopt via stadioningang 1 naast de FanServiceShop
• De bussen zullen om 16.30 uur vertrekken bij het gastenvak van Erve Asito.

Witzand Bouwmaterialen draagt bij aan kosten busreis

Witzand Bouwmaterialen, CoSponsor van Heracles Almelo, draagt bij aan de kosten van de busreis van de meereizende supporters. Door de inbreng van Witzand Bouwmaterialen reizen de Heraclieden voor een gereduceerd tarief (€15,- in plaats van de volledige €25,-) af naar Eindhoven.

Lees hier meer over het initiatief van Witzand Bouwmaterialen.

In het uitvak op PSV Campus De Herdgang geldt het volgende:
• Het uitvak is onoverdekt. Gelieve bij regen poncho’s mee te nemen om het zicht van medesupporters zo optimaal mogelijk te houden
• In het uitvak kan uitsluitend met PIN betaald worden bij de catering
• PSV Campus De Herdgang is volledig rookvrij. Dat betekent dat ook in het uitvak niet gerookt mag worden

Huishoudelijke mededeling:
Vorig seizoen hebben we bij eerdere uitwedstrijden vaker overmatig alcoholgebruik geconstateerd. Dit heeft tot overlast geleid en dit willen wij in de toekomst voorkomen. Wij leggen de verantwoordelijkheid graag bij onze meereizende fans neer. Mocht er hierdoor opnieuw overlast ontstaan, zijn we genoodzaakt beperkingen op te leggen. Denk aan elkaar en let op elkaar.