Verschillende sponsoren van Heracles Almelo betalen een gedeelte van de busreizen om het bezoeken van diverse uitwedstrijden goedkoper te maken. In plaats van het volledige bedrag van circa €25,- voor busreis inclusief wedstrijdkaart betalen supporters nu €15,- voor het complete bezoek aan diverse uitwedstrijden.

De eerstvolgende uitwedstrijd die op het programma staat, is de wedstrijd tegen Jong PSV op PSV Campus De Herdgang. De busreis naar Eindhoven kost meereizende Heraclieden zoals gezegd €15,- in plaats van de volledige €25,- en dat is te danken aan Witzand Bouwmaterialen, CoSponsor van Heracles Almelo. Door de inbreng van Witzand Bouwmaterialen kunnen Heraclieden voor een gereduceerd tarief de reis naar Eindhoven maken om de selectie te steunen in de tweede uitwedstrijd van het seizoen. Nog geen kaart voor Jong PSV-uit, maar wil je deze wel bijwonen? Bekijk hier de kaartverkoopinformatie voor de laatste kaarten

‘Het bedrijfsleven omarmt de missie van Heracles Almelo om naar de Eredivisie te gaan. Uitsupporters zijn enorm belangrijk. Met de steun van uitsupporters moet het voor de spelers voelen alsof ze verkapte thuiswedstrijden spelen. Wij willen graag onze club Heracles Almelo steunen en zorgen voor een vol uitvak’, zegt Hans Morsink, directeur van Witzand Bouwmaterialen, over het initiatief.

Ook Asito, TerStal en Riwald Recycling dragen bij aan busreis naar uitwedstrijden
Hoofdsponsor Asito gaat ook bijdragen. Bij de uitwedstrijd tegen FC Den Bosch zal Asito een gedeelte van de kosten van de busreis naar Den Bosch op zich nemen, waardoor de meereizende supporters op vrijdag 30 september voor een gereduceerd tarief de wedstrijd in Den Bosch kunnen bezoeken.

TerStal en Riwald Recycling, respectievelijk Partner in Business en Subsponsor van Heracles Almelo, dragen ook bij aan het bezoeken van een uitwedstrijd. TerStal zal bijdragen aan de kosten voor de busreis naar Amsterdam voor de wedstrijd op maandag 5 september tegen Jong Ajax op Sportpark De Toekomst. Riwald Recycling gaat dit doen voor de wedstrijd tegen Telstar in Velsen-Zuid op vrijdag 16 september.

Heracles Almelo is ontzettend blij met de betrokkenheid van haar sponsoren en supporters. ‘Het gebaar van onze sponsoren richting onze supporters is geweldig. Samen met iedereen die onze club een warm hart toedraagt hebben we dit seizoen één missie: #MissiePromotie! Dit doen we samen, van sponsoren tot supporters en van vrijwilligers tot medewerkers. Wij zijn Heracles,’ aldus algemeen directeur Rob Toussaint.