Woensdagmiddag om 16.50 uur werden de laatste kaarten voor het uitvak in Stadion De Galgenwaard verkocht! Dat betekent dat Heracles Almelo maandag 15 augustus om 20.00 uur met maar liefst 400 Heraclieden op de tribune tegen Jong FC Utrecht speelt. Laten we er samen met alle aanwezige Heraclieden voor zorgen dat deze wedstrijd als een thuiswedstrijd aanvoelt.

Vertrektijden van de bussen

De drie volle bussen vertrekken maandag 15 augustus om 17.00 uur. Vanaf 16.45 uur kun je door de toegangspoorten bij ingang 1. De bussen vertrekken vanuit het uitvak.

Jong PSV – Heracles Almelo ook in de verkoop

22 augustus 2022 – maandag 20:00
PSV Campus De Herdgang
PSV
VS
Keuken Kampioen Divisie
HER

Vanaf woensdag 10 augustus 13.00 uur is de verkoop voor alle seizoen- en Fankaarthouders van Heracles Almelo gestart. Voor dit duel geldt een regulier tarief van €5,- voor een wedstrijdkaart met vrij vervoer. Buscombi-kaarten zijn verkrijgbaar voor €15,-. De buscombi-kaarten worden extra voordelig door Witzand Bouwmaterialen B.V. aangeboden. Heracles Almelo en Witzand Bouwmaterialen B.V. vinden het beiden enorm belangrijk dat onze selectie ook in Eindhoven op PSV Campus De Herdgang gesteund wordt door een vol uitvak.

Bekijk hier alle kaartverkoopinformatie