De zon gaat onder en dag vier in het Duitse Billerbeck is voorbij. Vandaag bereidde de selectie zich voor op het eerste oefenduel van deze week: SC Verl – Heracles Almelo. Informatie over de kaartverkoop voor het duel in Verl vind je hier.

Naast de fanatieke training was er in de middag tijd voor interviews. Sven Sonnenberg vertelde onder het genot van een kop koffie over zijn ervaringen tijdens de week in Billerbeck. De verdediger is terug in zijn thuisland en heeft het naar zijn zin in Billerbeck, want ‘de groep groeit steeds dichter naar elkaar toe’, vertelde hij. Lees hier het volledige interview met Sven.

Vrijdag staat zoals gezegd het eerste oefenduel van de week op het programma. De ploeg van John Lammers werkt ’s morgens de laatste trainingssessie af in Billerbeck, waarna het in de middag afreist naar Verl. Om 18.30 wordt er afgetrapt.

Op zaterdag speelt Heracles Almelo nog een oefenwedstrijd. In Billerbeck treffen de Almeloërs Preussen Münster. Op deze pagina vind je informatie over de kaartverkoop voor dat duel.