Beste Heraclied,

Na een gitzwart seizoen richten wij ons op. Helaas is het ons niet gelukt om handhaving in de Eredivisie te bewerkstelligen en dat betekent dat we volgend jaar in de Keuken Kampioen Divisie spelen. Een deceptie, maar we komen sterker terug.

Promotie afdwingen. Dat is waar wij voor gaan. Kop omhoog en schouders eronder. Onze clubliefde is onvoorwaardelijk.

Van de Bornsestraat tot waar de club ook gaat. Als het goed gaat, maar vooral wanneer het minder goed gaat. De tijd is aangebroken om nu meer dan ooit met z’n allen achter de club te staan. Dit doen we samen. Samen klimmen we weer omhoog.

We kijken vooruit en willen samen terug naar de Eredivisie. Wij zijn Heracles.

Vanaf aanstaande vrijdag 27 mei 10.00 uur kun jij jouw seizoenkaart verlengen óf een nieuwe seizoenkaart aanschaffen. Afgelopen seizoen heb jij wederom laten zien wat clubliefde betekent en daar zijn wij trots op. Een supporter zoals jij is van onschatbare waarde. Wij hopen daarom ook komend seizoen weer te kunnen rekenen op jouw onvoorwaardelijke liefde. Een seizoenkaart verlengen of aanschaffen kan je online op heracles.nl of in de FanServiceShop op Erve Asito.

Reminder: tegemoetkoming seizoenkaarthouders voor 2021-2022

Op dinsdag 3 mei heb jij een mail van ons ontvangen over de tegemoetkoming die we jou als trouwe seizoenkaarthouder willen aanbieden. Helaas heb jij vijf wedstrijden van het vorige seizoen moeten missen door coronamaatregelen. Het was een onzeker seizoen, maar zelfs toen hebben we op jouw onvoorwaardelijke steun kunnen rekenen. Wij willen je hiervoor bedanken door jou een tegemoetkoming ter waarde van 30% op jouw seizoenkaart voor het seizoen 2022/2023 te bieden. Lees hierover nog eens alle informatie terug.