Beste seizoenkaarthouder,

Net als jullie snakken wij naar een normaal seizoen, zonder maatregelen en met sportief succes waarin we een terugkeer naar de Eredivisie bewerkstelligen. Wij dachten na vorig seizoen dat we dit seizoen niet meer voor lege tribunes hoefden te voetballen, maar dat bleek al snel ijdele hoop. Aan het begin van het seizoen heeft het gros van jullie vijf wedstrijden moeten missen vanwege coronamaatregelen. Ondanks de moeilijkheden die jullie als supporters hebben gehad, bleven jullie ons onvoorwaardelijk steunen: full support.

Full support
Voor het tweede seizoen op rij kochten jullie massaal een full support seizoenkaart. Afgelopen seizoen was dit zelfs meer dan in het jaar daarvoor. Ook dit seizoen was dit de enige variant die jullie supporters konden kiezen, omdat het aanbieden van een seizoenkaartvariant met tegemoetkoming bij gemiste wedstrijden een onverantwoorde financiële gok zou zijn geweest.

Ondanks dat wij alleen de full support seizoenkaart konden aanbieden, hebben jullie groots onze club gesteund. Jullie lieten allemaal zien vol achter de club te staan en onze kleuren niet in de steek te laten. Wij zijn iedere seizoenkaarthouder bijzonder dankbaar voor de clubliefde die jullie jaar in jaar uit laten blijken. Zonder jouw steun, en die van jouw duizenden medesupporters, waren en zijn we nergens. Samen zijn wij Heracles en daar zijn wij trots op.

Omdat we op jouw steun konden en kunnen rekenen, willen wij op onze verjaardag graag iets terug doen. Bij de verlenging en verkoop van seizoenkaarten voor het huidige seizoen lieten wij weten dat een eventuele tegemoetkoming voor gemiste wedstrijden niet aan de orde was. Echter willen wij niets anders dan jou bedanken voor jouw onvoorwaardelijke steun. Vandaar dat wij toch tegemoetkoming aanbieden.

30% tegemoetkoming voor reguliere seizoenkaarthouders
Op onze verjaardag hebben we goed nieuws. We gaan de vijf gemiste wedstrijden aan het begin van het seizoen volledig compenseren.  We bieden seizoenkaarthouders voor één jaar daarom een tegemoetkoming aan met de waarde van 30% over de aanschafwaarde van de seizoenkaart voor het seizoen 2021-2022. Deze tegemoetkoming wordt uitgekeerd in de vorm van een (digitale) waardebon die geldig zal zijn tot en met 31 oktober 2022. Deze is vervolgens uitsluitend in te zetten bij aanschaf of verlenging van de seizoenkaart(en) voor volgend seizoen. Binnenkort volgt er meer informatie over het aanschaffen van een seizoenkaart voor 2022-2023. Heb jij vragen over de waardebon van 30% tegemoetkoming? Dan kan je terecht bij ticketing@heracles.nl.

Let op: heb jij meerdere seizoenkaarten op één relatienummer? Dan is 30% van de aanschafwaarde per seizoenkaart gerekend en deze waardes zijn vervolgens bij elkaar opgeteld.

Doneren
Wil jij geen gebruik maken van deze tegemoetkoming? Geen zorgen, dan hoef je niks te doen. Nadat de periode waarin de waardebon geldig is verlopen is, wordt het bedrag van jouw tegemoetkoming gedoneerd aan de club.

Seizoenkaarthouders voor drie jaar
Er zijn ruim 800 supporters die vorig jaar een seizoenkaart voor drie seizoenen hebben aangeschaft. Fantastisch, wat een loyaliteit! Uiteraard willen wij ook hen een soortgelijke tegemoetkoming aanbieden. Zij hoeven echter de seizoenkaart natuurlijk niet meer te verlengen en daarom willen wij dit op een andere manier oplossen.

Aangezien seizoenkaarthouders voor drie jaar volgend seizoen sowieso in ons stadion zijn, willen wij het wedstrijdbezoek nog aangenamer maken. Graag bieden we hen een speciale betaalkaart aan ter waarde van €50,-. Deze food & beverage-betaalkaart is te gebruiken bij de kiosken in het stadion. Deze betaalkaart zal geldig zijn tot en met 30 juni 2023. We zorgen ervoor dat alle seizoenkaarthouders voor drie jaar voor aanvang van het nieuwe seizoen de speciale betaalkaart in bezit hebben. Hierover volgt na afloop van het huidige seizoen meer informatie.

Tegemoetkomingen uit 2019-2020 en 2020-2021
Naar aanleiding van de coronamaatregelen in 2019-2020 en 2020-2021 hebben wij ook tegemoetkomingen aangeboden. Daar waar die waardebonnen slechts beperkt inzetbaar waren tijdens het huidige seizoen hebben we besloten om ook deze tegemoetkomingen te verlengen tot en met 31 oktober 2022. Heb jij nog een waardebon van een van de genoemde seizoenen? Dan kun je die alsnog inzetten. Heb je hierover vragen? Dan kan je terecht bij ticketing@heracles.nl.

Zwart-witte groet,

Heracles Almelo

Seizoenkaarthouders voor 2021-2022 hebben hierover op onze verjaardag een mail gehad met daarin de code van hun waardebon die binnenkort in te zetten is bij het verlengen van de seizoenkaart. Seizoenkaarthouders voor 2021-2024 hebben een mail met daarin de informatie over hun food & beverage-betaalkaart. Geen mail ontvangen? Neem contact op met ticketing@heracles.nl.