In speelronde 31 van de Eredivisie vinden twee wedstrijdwijzigingen plaats die zijn doorgevoerd naar aanleiding van de meest recente resultaten van Nederlandse clubs in Europees verband. Het duel Sparta Rotterdam – AZ wordt verzet van zondag 1 mei naar zaterdag 30 april (21.00 uur). Om die reden wordt de aanvangstijd van Heracles Almelo – FC Twente op zaterdag 30 april vervroegd naar 20.00 uur.

30 april 2022 – zaterdag 20:00
Erve Asito
HER
VS
Eredivisie
FCT

Geen losse kaartverkoop

Door de beheersmaatregelen die de rest van het seizoen op Erve Asito gelden, worden er geen losse tickets verkocht voor de resterende thuiswedstrijden waaronder Heracles Almelo – FC Twente. Alleen seizoenkaarthouders, sponsoren en fans die VIJF KEER HERACLES óf VIER KEER HERACLES (seizoenkaarten in aangepaste vorm) hebben aangeschaft kunnen de wedstrijd bekijken.

Because of the temporary measures that are in place at Erve Asito before strengthening the stadium upcoming summer there are no single tickets available for Heracles Almelo – FC Twente. Only season ticket holders and sponsors can watch the game from within the stadium.

Aufgrund der vorübergehenden Maßnahmen, die in Erve Asito vor der Verstärkung des Stadions im kommenden Sommer ergriffen werden, sind keine Einzelkarten für Heracles Almelo – FC Twente erhältlich. Nur Inhaber von Jahreskarten und Sponsoren können das Spiel aus dem Stadion verfolgen.